wiktooor Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Nick: ToruTImię: WiktorWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem aktywnym użytkownikiem forum. Nie wchodzę w żadne konflikty i nigdy nie było ze mną problemów. Staram się rozwijać sieć by wróciła na dobre tory(tzn zgłoszenie się do typera i robienie go już od kilku miesięcy, kiedyś organizowałem małe konkursy na jb które myślę że przyciągały graczy) Wydaje mi się, że wywiązuje się z obowiązków moich rang. Ostatnio często gram na serwerach areny szczególnie na Only Mirage i sprawia mi to przyjemność.Po za tym trzeba zrobić konkurencję dla dariunka.Doświadczenie w moderowaniu: Mam małe doświadczenie z innego forum gdzie miałem chwilę moderatora. Z podstawowymi funkcjami moderacyjnymi mam związek w typerze.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Wchodzę co 10 minut można powiedzieć, więc nie da się dokładnych godzin określić.Coś o sobie: Chodzę do 1 technikum i jestem na kierunku mechatronik. Mam dwóch braci, młodszego i starszego. Jestem bardzo rozmowną osobą i wiem, że sporo znajomych to wkurza. Miałem kiedyś dużą pasję do piłki nożnej i chciałem trenować ją by stawać się coraz lepszy lecz przez zdalne bardzo się rozleniwiłem. Obecnie dalej lubię oglądać piłkę nożną ale raczej tylko wtedy gdy Polska reprezentacja gra. Wczoraj nawet mecz oglądałem na stadionie w Chorzowie.Co zrobiłeś dla ArenySkilla: UBT ponad rok, Admin Mirage 3x, Admin JB 2x ,Admin Surf, Admin DRv2(krótko) i prowadzenie typera.Kontakt: Steam, Discord, TeamSpeak, Forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Tak kox ogar najlepszy kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Na tak -miły -aktywny -pomocny -wiek -ladne podanie -duzo zrobił dla AS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Na tak +Ogarniasz +Jesteś miły +Wątpię żeby znalazł się lepszy kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Tak staz Ogar rownie dobry kandydat jak darus;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Na tak +Staż +Ogarnia +Ma już długo rolę ubt więc dużo zrobił Życzę miłej nocki ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Na tak Ogarnie Staz Aktywnosc Jakies tam doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Na nie -wystarczająco pracy na forum Zajmij się typerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Na tak +Ogarnia +Spoko osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Tak +aktywność +działania na rzecz areny +bezkonfliktowy na forum +obycie z funkcjami moderacyjnymi Dałbym mu w końcu szansę po tych paru próbach, wydaję mi się, że jest w stanie utrzymać rangę dłużej niż co po niektórzy😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zdecydowanie na Tak + TRUKTOR + Miły + Aktywność + Zasługi dla areny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Na tak +miły +pomocny +ogarnia +duża aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Na tak +kulturka +pomocny ziomek +staż +to jest po prostu torucik lepszego kandydata nie znajdziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 ta +ogar +wiek -(chyba) lecisz na rangi ;c 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradB Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Na tak, idealny kandydat +wiek +aktywny +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Na tak +Zasługi dla areny +Brak lepszych kandydatów (wgl ich nie ma xd) +Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Jestem na tak, - ogarnięty; - zasługi dla areny; - brak lepszych kandydatów na obecną chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Na razie oswój się z majorem. Aplikacja została odrzucona. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi