Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie

Udostępnij

wiktooor

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ToruT
Imię: Wiktor
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem aktywnym użytkownikiem forum. Nie wchodzę w żadne konflikty i nigdy nie było ze mną problemów. Staram się rozwijać sieć by wróciła na dobre tory(tzn zgłoszenie się do typera i robienie go już od kilku miesięcy, kiedyś organizowałem małe konkursy na jb które myślę że przyciągały graczy) Wydaje mi się, że wywiązuje się z obowiązków moich rang. Ostatnio często gram na serwerach areny szczególnie na Only Mirage i sprawia mi to przyjemność.Po za tym trzeba zrobić konkurencję dla dariunka.
Doświadczenie w moderowaniu: Mam małe doświadczenie z innego forum gdzie miałem chwilę moderatora. Z podstawowymi funkcjami moderacyjnymi mam związek w typerze.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Wchodzę co 10 minut można powiedzieć, więc nie da się  dokładnych godzin określić.
Coś o sobie: Chodzę do 1 technikum i jestem na kierunku mechatronik. Mam dwóch braci, młodszego i starszego. Jestem bardzo rozmowną osobą i wiem, że sporo znajomych to wkurza. Miałem kiedyś dużą pasję do piłki nożnej i chciałem trenować ją by stawać się coraz lepszy lecz przez zdalne bardzo się rozleniwiłem. Obecnie dalej lubię oglądać piłkę nożną ale raczej tylko wtedy gdy Polska reprezentacja gra. Wczoraj nawet mecz oglądałem na stadionie w Chorzowie.
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: UBT ponad rok, Admin Mirage 3x, Admin JB 2x ,Admin Surf, Admin DRv2(krótko) i prowadzenie typera.
Kontakt: Steam, Discord, TeamSpeak, Forum 

• Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności