Hiro Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Nick: HiroImię: WojciechWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem osobą aktywnie uczestniczącą w rozwoju serwerów oraz forum jestem administratorem na serwerze na którym aktualnie wpływa najwięcej skarg czyli JB byłem UBT na jednej serwerowni ale nie przez ogromny okres czasu ze względu na ogromne składki administracyjne które tam obowiązywały. Regulamin znam oraz pamiętam w ocenianiu demek oraz wydawaniu werdyktów jestem całkiem nie zły choć za niedługo znajdzie się mnóstwo kandydatów (zapewne lepszych ode mnie) chciałbym spróbować sił w nowej roli. Jestem nową osobą w tym fachu ale ze względu na relacje z innymi ubt myślę że dojdziemy do porozumienia i wspólnie damy radę podołać temu zadaniu. Na dole zamieszczam wam wyjaśnienia co do nie przyjemnych moich zachowan. Cytat Zacznijmy od tego gram tu dosyć długo nie z jedną sytuacją miałem styczność mały dzieciak duży świat chcąc zaistnieć w świecie dorosłych na swojej drodze popełniałem mnóstwo błędów od wyzywania administratorów po puszczaniu chamskich bindów itd. nigdy więcej nie popełnie tych błędów chciałbym naprawić społeczność JB w celu unikania bez sensownych banów czy faworyzacji gangu która już nie raz była na naszym serwerze na arenę powróciłem dosyć niedawno lecz regulamin ani nic zbytnio się nie zmieniło mam nadzieje że nie będzie to przeszkodą . Za wydarzenia które miały miejsce jeszcze raz chciałbym przeprosić i aby osoby czytające te podanie zwróciły uwagę na moją poprawę w ciągu ostatniego tygodnia starałem się jak mogłem rozpisując demka które były sprawdzane przez np. naiza i je akceptował Na arenę powróciłem 3 miesiące temu moje zachowanie od tamtego czasu zmieniło się o 180° więc wątpię żebym był aż tak toksyczny jak wypisują niektóre osoby Doświadczenie w ocenianiu demek: Bardzo dobre dodatkowo jestem byłym graczem hns oraz aktualnym na dr oraz jbJak długo gram w CS:GO?: 5 latIle czasu poświęcam forum dziennie: (Jestem aktywny co średnio 30 minut w celu zobaczenia co się dzieje na arenie i aktywnie odpowiadam na propozycję oraz pytania dnia czy inne zabawy) 4-6hZnajomość SM: 7Link do profilu steam: SteamKontakt: TS | DC: Hiro.#1455 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) Nie nie ogarniasz nie nadajesz się na ubt dales komuś Perm muta za nie sprawny mikrofon xd i startujesz na ubt weź się zastanów A poza tym poprawa w tydzień to żaden wyczyn Edytowane 25 Marca 2022 przez #$Monster$# 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Na nie Nie ogarniasz admina na JB . Inni wypominają mi zachowanie sprzed miesięcy to ja też napiszę no to co liczne używanie bindów, obrazy i prowokacje. Jesteś nie odpowiedzialny na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 27 minut temu, #$Monster$# napisał: nie nadajesz się na ubt lepszy on niż wróbel co nie potrafi napisać jednego pełnego zdania bez żadnych błędów ortograficznych (bez niczyjej pomocy ani słownika, oraz zdanie musi faktycznie posiadać jakąś trudność ortograficzną a nie typu: Ala ma kota. chociaż i w takim zdaniu wróbel potrafiłby błąd zrobić) Na tak +lepszy kandydat +admin JB (najwięcej skarg z tego serwera itp.) -zachowanie (wcześniejsze) ALE ludzie dostając odpowiedzialne rangi zmieniają zachowanie co widać po niektórych adminach +brak faworyzacji z jego strony 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Godzinę temu, Hiro napisał: [ Przed napisaniem bez sensownej opinie na mój temat proszę aby osoba dodająca komentarz nie brała pod uwagę wydarzeń sprzed miesięcy itd. tylko chodzi o moją poprawę (last week) ] imagine w tak głupi sposób zarobić sobie na nie XD -Będę ci wypominał co chce, jest to moja opinia, jeśli ci się nie podoba, to nie. -Śmierdzi Julką z twitterka co mówi "Jeśli nie doceniasz mnie najgorszej, nie zasługujesz na mnie najlepszą" czy inne ścierwo. Godzinę temu, Hiro napisał: Jestem osobą aktywnie uczestniczącą w rozwoju serwerów oraz forum Bycie adminem =|= pomoc w rozwoju, a na forum to już w ogóle xd Godzinę temu, Hiro napisał: łem UBT na jednej serwerowni ale nie przez ogromny okres czasu ze względu na ogromne składki administracyjne które tam obowiązywały. Bycie UBT na sieci serwerów, w której za niego płacisz, to nie osiągnięcie, a wykupienie slota, więc nie widzę tu doświadczenia. Godzinę temu, Hiro napisał: Jestem nową osobą w tym fachu No tak jak mówiłem, widać no experience, to jesteś nowy w fachu, czy byłeś już UBT XD. Godzinę temu, Hiro napisał: . Za wydarzenia które miały miejsce jeszcze raz chciałbym przeprosić i aby osoby czytające te podanie zwróciły uwagę na moją poprawę w ciągu ostatniego tygodnia starałem się jak mogłem rozpisując demka które były sprawdzane przez np. naiza i je akceptował gz poprawa przez tydzień, ja na swoją rok pracowałem, więc to nie tak, że tydzień i jesteś nowo narodzonym. Generalnie jak chcesz zrobić rozliczenie z przeszłością, to albo dajesz opinię o as i wszystko wyjaśniasz w dodatku, albo pod jakąś skargą i robisz sobie przerwę OBOWIĄZKOWO, bo po tygodniu to ty możesz maskę założyć, a nie się zmienić. Gdy piszesz, że ludzie mają cię nie rozliczać za ostatnie kilka miesięcy, a za ostatni tydzień, to jedyne co robisz, to z siebie błazna. Jestem na nie, nie odbieraj to jako atak, a dosadna próba pomocy, bo zaraz skończysz jak ten co swoją śmierć po forach fake'ował XD. 15 minut temu, Kokonek napisał: -zachowanie (wcześniejsze) ALE ludzie dostając odpowiedzialne rangi zmieniają zachowanie co widać po niektórych adminach Albo po prostu potrafią dobrze wylizać dupe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Na tak +Ogarnia +SM +Wiek +Hiro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Nie no chyba sobie jaja robisz z tym podaniem NIE! 4 dni temu poprosiłeś o odrzucenie twojego podania, ponieważ "Drugi kandydat jest lepszy wrócę jak przyjdzie na mnie pora". Nie wiem po co masz wracać z pisaniem podania, lepiej by było jakbyś wrócił do czytania regulaminu jak ostatnio wbiłem na jb to nie umiałeś się zamknąć i bez powodu mnie prowokowałeś zrobiłeś może 2 skargi, ale rozpiskę 5 akcji i wypisać kary każdy by umiał :v nadal według mnie jesteś nie ogarnięty bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 'wroce jak na mnie będzie pora' Nie -spamiles przez 4 dni rozpiskami skarg - -poprawa w tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyz1 Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Moj głos na tak -czesto jest na serwie -ogarnia -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Na ogromne NIE, jeżeli miałbym wybierać pomiędzy Wróblem,a tobą to wybrałbym z wielką przykrością Wróbla (ale ogl to ani tego i tamtego bym nie wybierał) -nie ogarnia -umysł 10 latka -regulamin to dla niego czarna magia -aktywne prowokacje ze strony kandydata w stosunku do nowych graczy. -Admin JB wygrany w czpisach i nie potrafisz ogarnąć bajzlu, który jest na serwie (byłem przy tym jak kumpel grał na serwie to akurat u niego siedziałem w domu i wdziałem twój nie ogar) -mental -swoją osobowością odstraszasz graczy, więc nie wiem czy AS jest potrzebna taka osoba. W dniu 25.03.2022 o 22:49, Hiro napisał: byłem UBT na jednej serwerowni KŁAMIESZ, BO NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK SERWERONIA, jest tylko i wyłącznie SIEĆ SERWERÓW (polecam wpisać w google jak wygląda serwerownia), jeżeli myślisz, że sieć na której grałeś była serweronią XDD to się boje co będzie jak będziesz nadawał werdykty XDDDDD W dniu 25.03.2022 o 22:49, Hiro napisał: Regulamin znam Nie znasz, cały czas gracze musze ciebie poprawiać (przypominam, że posiadasz admina wygrane w chipsach) W dniu 25.03.2022 o 22:49, Hiro napisał: ocenianiu demek oraz wydawaniu werdyktów jestem całkiem nie zły Chciałeś chyba napisać, że jesteś stronniczą osobą, która swoją osobą nic dobrego na tej sieci nie reprezentuje. W dniu 25.03.2022 o 22:49, Hiro napisał: niedługo znajdzie się mnóstwo kandydatów (zapewne lepszych ode mnie) TO SKORO SĄ LEPSI KANDYDACI TO PO JAKIEGO CH*** PISZESZ PODANIE (daj się wykazać tym lepszym), według mnie UBT powinno składać się z profesjonalnego TEAMU i nie być stronniczym tak jak ty. W dniu 25.03.2022 o 22:49, Hiro napisał: ze względu na relacje z innymi ubt myślę że dojdziemy do porozumienia Rzeczywiście masz takie potęzne relacje, że osoby z UBT dają ci na nie XD, więc nie myśl za dużo bo ci raczej nie wychodzi W dniu 25.03.2022 o 22:49, Hiro napisał: nigdy więcej nie popełnie tych błędów popełniasz cały czas w/w głosy W dniu 25.03.2022 o 22:49, Hiro napisał: Za wydarzenia które miały miejsce jeszcze raz chciałbym przeprosić i aby osoby czytające te podanie zwróciły uwagę na moją poprawę w ciągu ostatniego tygodnia starałem się jak mogłem rozpisując demka które były sprawdzane przez np. naiza i je akceptował Nie wybaczam i się totalnie nie poprawiłeś... W dalszym ciągu jesteś dzieciakiem, który prowokuje każdego na prawo i lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 "wroce jak na mnie będzie pora" Nawet tydzień nie mija a tu znowu podanie. -Nie ogarniasz - Wydaje mi się, że jest lepszy kandydat Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi