Hiro Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199122063370/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/ Nick oskarżonego: @ #$Monster$# Opis sytuacji: Miałem tego nie pisać ale jak mówi sławny cytat "Jak Kuba bogu tak bóg Kubie" Admin ciągle mnie prowokuje czy to po przez ukrywanie się oraz inne typy prowokacji np. Jak mi kiedyś pisał admin z chipsów no te określenia raczej ciebie określa i ukazuje nam twoje prawdziwe oblicze. Admin od zmiany IP na arenkach 1 vs 1 ma zaledwie przegrane 58min Myślę że Monster nie zasługuje na swoje stanowisko z względu na między innymi za zachowanie które sobą prezentuje oraz za robienie takich rzeczy jak np. Oraz wiele innych zachowań które nigdy nie powinny mieć miejsca z osobą tak wysoko postawioną Serwer: ForumDowody: Powyżej zamieszczone 1 1 1 Brak linków do profili Steam Przez Tomgra, 25 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) co do aktywnosci to byla zmiana ip i nowy gt jest pozatym gra tam max 5 osob po zmianie i ciezko robic wiecej co do "oszukiwania" naiz uznal ze wpisywanie retry w konsole jest bugowaniem i to bylo te "oszustwo" Edytowane 25 Marca 2022 przez #$Monster$# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 25 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) Co tak nie zmienia faktu że jako admin podajesz dane osobowe gracza a zmiana ip oraz utrata majora nie ma nic do robienia aktywności na serwerze Dodatkowa wbija na JB osoba bez mutacji mówi 2 słowa i on zaczyna spamić reportem Edytowane 25 Marca 2022 przez Hiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 14 minut temu, Hiro napisał: Dodatkowa wbija na JB osoba bez mutacji mówi 2 słowa i on zaczyna spamić reportem wbijam se i slysze takie gadanie to zglaszam bo w regulaminie jest zakaz gadania bez mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi