Mikus Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Mikusk0t/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199020949132 Nick oskarżonego: xfryt3k Opis sytuacji: ogolnie admin na kazde zawołanie monstera robi wszystko dostaje muta za obraze " czemu sie sprzedajesz caly czas na admin chacie" .Monster tylko zgladasz a ten jak posluszny piesek wykonuje zadanie-mama dresox mapa banana- wyzywalem sie z jakims niemcem a on daje tylko mi muta bo monster mu kazal Serwer:drv2 Data i godzina ; 22 marzec 2022 demka nizej Dowody:demko n4x dresox godzin 22 banana godzina 19 20 //EDIT mapa iceword 22 14 monster mnie prowokuje fryta nic z tym nie robi 1 Jeśli dowodem jest demko, to wymagane jest podanie rund zdarzenia Przez Tomgra, 24 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 22 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 nastepnie dostaje bana za zdradzanie danych osobowych xDDDDDDDD DOBRZE SIE BAWIA CHLOPAKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Polecam sprawdzenie logow najpierw ty w zdaniu wsadziłeś moje imię i nazwisko a potem ja zrobiłem to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frytka Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Za podawanie danych osobowych dostałeś bana ty i monster wiec nie wiem po co to dodałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Byłem przy zaistniałej sytuacji, mikus prowokował mnie dla beki. Mi to jakoś nie przeszkadzało, i w pewnym momencie dostał mute za prowokacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Banana: Mikuś sobie rozmawia z ProGramem dość w niemiły sposób. Latają żarty o czarnych, starych itp. W pewnym momencie mikuś dostaje mute za prowokacje na 30minut, a program na wolności. Spoiler L 03/22/2022 - 19:27:27: Team_Chat | (STEAM_1:1:462316265)[DZIKI] ?$Monster$# ArenaSkilla.pl: @mute? L 03/22/2022 - 19:27:50: Team_Chat | (STEAM_1:1:462316265)[DZIKI] ?$Monster$# ArenaSkilla.pl: @ciagle prowokacje obrazy wyzywanie rodziny? Oczywiście mute po tym jak o to poprosił monster, bo frytce to chyba nie przeszkadzało. Tak to była wolna amerykanka, wyzywanie, prowokowanie, a mute dostał tylko mikuś n4x dresox: Wbił mikuś powyzywał monstera, dostał mute iceword: poszła mocniejsza jadka, a dokładnie rzecz biorąc podawanie swoich danych między słowami, ale tym razem dostaliscie obaj kare, więc dobrze. nw @ xBonioadmin do twojej decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi