antyTrojkat Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198978560435 Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/ Nick oskarżonego: @ #$Monster$# Opis sytuacji: chciał sprzedać 12k fajek i oszukał mnie na mamonę 400 pln Serwer: messanger Data i godzina nie pamiętam Dowody: 8 Świadome podszywanie się pod innego użytkownika Steam, celowe wprowadzanie w błąd administracji forum. Przez Tomgra, 2 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 (edytowane) wiec tak po 1 to nie moje konto po 2 nie mam nicku ?#Monster$# tylko #$Monster$# jesli bedzie trzeba moge wyslac jakas wiadomosc z mojego konta a po 3 prosze nazzwe grupy na ktorej bylo "ogloszenie" otworzyli post to lecimy dalej po 4 prosze nazwe banku w ktorym mam konto po 5 w kazdej chwili moge dac historie przelewow po 6 w chwili "scamu" lezalem w szpitalu co moga potwierdzic karty szpitalne i wypis po 7 pokaz date wiadomosci bo juz 1 skarge napisales ktora zostala odrzucona i zobaczymy czy data bedzie sie zgadzała Edytowane 19 Marca 2022 przez #$Monster$# 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Napisałem Ci, ze takie dowody nie wystarczą. Na ten moment jedyną osobą, która może dostać bana, to ty. Zalecam pójście na policję, jeżeli takowe zajście na prawdę miało miejsce. 1 1 Skoro mu o tym pisałeś, to po co się powtarzasz? W przypadku handlu fajkami, decyzję podejmuje @ Właściciel Sieci. Przez Tomgra, 19 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 (edytowane) ?? link steama randomowej osoby nie chcesz dac dowodu przelewu i daty rozmowy z mes ss dostałem od @Novu Rowniez postanowiłem napisać do tej osoby i ta sama reakcja Edytowane 19 Marca 2022 przez #$Monster$# 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erolaa Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 dodam od siebie że 12 k fajek kosztuje 10zł 1 3 SPAM Przez Terminator, 20 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Poproszę potwierdzenie wykonanego przelewu. Oczywiście w prywatnej wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi