realfejmior Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/lowmi Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/JACKBOND Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) DOMINO Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) major totalnie nic nie rob chlop przeklina nadmiernie i naduzywaja major nie reaguje na zgloszenia nic totalnie nie robi + daje mi bana za spam na u@ a innym kary za naduzywanie nie da to nie 1 faworka majora Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)HNS Data i godzina zdarzenia:13:20 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia)mapa hns_safehouse_d cala mapka do sprawdzenia 1 4 Usunąłem prowokację z nazwy tematu. Przez Tomgra, 11 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) Praktycznie cały wczorajszy dzień robiłem "screeny" z modeli (możliwe że dzis wszystkie już będą - z małym bonusem), więc mogłem trochę mniej zwracać uwagę na wydarzenia na serwerze (czasami miałem wyłączony dźwięk) ALE Zgłoszeń poza twoimi 2-3 na graczy nie było a moim zdaniem nie było chyba aż tak złej sytuacji na serwerze więc uznałem to za czepianie się Po "próbie" uspokojenia cię zacząłeś spamić wiadomościami przez zgłoszenia (bo przecież nie wiadomo skąd masz perm gaga i mute) Ostrzegałem że za kolejne bezpodstawne zgloszenie dostaniesz bana no i dostałeś Napisałeś bezsensowne odwołanie Jak dla mnie potrzebujesz kolejnego dłuższego czasu żeby ochłonąć np 2 miesięcy (a przypominam że w tym miesiącu wojna gangów) Może po takim czasie ogarniesz się (a może nie) Jakis UBT niech rozpisze to demko, i oceni sytuację ze swojej perspektywy. (ps przydatne też mogą być logi, bo gracz ma perm mute i kontaktował sie "zgłoszeniami") Edit: Na logach nie widać wiadomości ze zgłoszeń Edytowane 12 Marca 2022 przez DOMINO Dodanie informacji o logach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 12 Marca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) Do 20 minuty domino w większości stoi afk na drzewie(co runda to samo, start rundy i droga na drzewie, i bycie afk) Od ~20 minuty do ~23 Domino gra w TTkach, więc nie afczy i sobie rozmawia swobodnie z graczami szukając. Po ~23minucie powrót do ukochanego drzewka domina 28;23 domino mowi do fejmika, zeby nie spamil zgloszeniami 28;39 lekka prowokacja ze strony predatora do fejmika: "zal dupe sciska, ze go nie ma, hihi" 37;04 drugie ostrzeżenie dla fejmika za spam zgłoszeniami 37;32 trzecie i ostatnie Skończyła się mapa, więc fejmik nie dostał bana Jedyne komu mogę dać kare, ale myślę, że przesada to predator bo miał lekkie przestery. Mimo wszystko był spokój i raczej nikomu to nie przeszkadzało. Z tego tytułu wstrzymuje się od kary cała mapa do sprawdzenia, a fejmik w ~27min z 38, więc nawet nie mógł tego wiedzieć :DDDDDDDDD Zgłoszeń nie mogę sprwadzić, ale widze, że pisał na u@ z wiadomościami typu: ".?ernig: @ domino zablokowales?" do odrzucenia imo, domino nie afcz @ xBoniodecyzja. Edytowane 12 Marca 2022 przez xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) Chcę jeszcze dodać: - Fejmik dostał bana na chyba następnej mapie (ale z powodem odnoszącym się do bezpodstawnych zgłoszeń oraz z odniesieniem do mapki safehouse d) Spoiler - Ct na HNS nie mają teoretycznie celów i chowanie się na drzewie =/= afczenie (ps nie chowam się chyba tak często na drzewach) - @ xBoniozdecyduj też co z Fejmikiem w rozumieniu czy przyda mu się np 2 miesięczna przerwa (lub może dłuższa) (aktualizacja PERM BAN) Edit: Fejmik dalej używa bezpodstawnych zgłoszeń (dziś hns_resort) Edit2: Odpowiadam na poniższą odpowiedź Fejmika "Obiecałem" 500 kredytów dla gracza który znajdzie TXT na dowolnej mapie (przez co sukcesywnie je blokowałem) więc nic dziwnego że poprosił o kredyty tym bardziej że "poprosił o nie raz" Zresztą po twoim zgłoszeniu zapytałem się gdzie prosił po czym wysłałeś jakieś bezsensowne kolejne 2 wiadomości na zgłoszeniu i wyszedł EDIT 3: zmieniam propozycję dania bana Fejmikowi z 2 misięcy na danie PERM BANA z powodu dalszych - prowokacji (nametag na kosie), bezpodstawnych zgłoszeń i wiadomości na nich pisanych, ponieważ moim zdaniem szkoda czasu na użeranie się z tego typu graczem (ciągłe skargi, sytuacje wypisane powyżej itd) Edytowane 12 Marca 2022 przez DOMINO 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) dodaje totalna faworka na mrvedzie mapa hns_resort dzis 11 okolo mrved wyskakuje za mape domino go slaya mrved prosi o kredyty za txt i krzyczy do mikro ja daje zgloszenie a domino przeciez nie slyszal ze prosi o kredyty + jeszcze mialem obrazliwy tag cos tam ze zj*ani admini czy cos i domino powiedzial to w moja strone ze jestem zjebany mapa seek_bloody_street 11:50 Edytowane 12 Marca 2022 przez Fejmiorrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Ja bym dał bana dla Fejmika. 1 6 Skarga jest na majora, więc w jego sprawie również należy podjąć decyzję. Przez Tomgra, 12 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 UBT/MOD do zamknięcia/odrzucenia i podsumowania Fejmik z tą skargą dostaje perm bana 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) bardzo mi przyykro Edytowane 12 Marca 2022 przez Fejmiorrr ponioslo mnie troche 1 Spam Przez Tomgra, 12 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi