Hiro Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Nick:HiroWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na serwerze już gram prawie 2 lata myślę że to odpowiedni czas by spróbować swoich sił. Chce aby serwer JB stawał się z dnia na dzień lepszy nie raz jesteśmy w stanie zaważyć nadużywanie vc lub zwykłego czatu ewentualnie zobaczyć na nim wyzwiska czy to w stronę innych graczy czy ich rodzin w tym celu składam podanie aby dać z siebie wszystko żeby do tego nie dopóścić. Wiem że jest wielu innych kandydatów ale jak na razie jest adminem na Drv2 nie mam ani jednego minusa czy ostrzeżenia warto spróbowaćDoświadczenie w adminowaniu: Aktualnie Admin Drv2 | Byłem adminem na około 4 serwerach JB lecz rozstałem się z nimi na zawsze nie były zbyt ciekawe lub nie było na nich zbyt dużej aktywności Jak długo gram w CS:GO?: Blisko 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Popołudniu oraz Wieczorem Link GT: gt1 gt2 gt3 (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) ( no i mam więcej godzin niż się wydaje ale jak jest napisane maks 3 GT ://)Znajomość SM: 7/10Link do profilu Steam: *klik*Mikrofon:Tak Mutacja głosu:TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak (nie raz) Edytowane 9 Marca 2022 przez Hiro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Nie znudzi ci się jak na dr I tak jest dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Na Tak! +doświadczenie +ogar +dzisiejsze spamowanie mi na PV XDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 ta +doświadczenie +sm powody monstera - mysle ze bys w maire ogarnal jb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Godzinę temu, #$Monster$# napisał: I tak jest dużo adminów Adminów jest własnie mało Na tak ogarnia, jakieś doświadczenie w tej roli też ma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Na tak +Wiek +Sm +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Na Tak +doświadczenie +ogarnia +jest miły ++gra w godzinach gdzie jest bardzo mało adminów i w skrócie jest młyn +mutacja (mikro 16+ prosze oddajcie) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Na Tak 😁 +Wiek +SM +Staż +Ogólnie fajny jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 W dniu 9.03.2022 o 22:37, KIJO napisał: Na tak jak coś to leciało "na pierwszym miejscu bóg, na pierwszym miejscu wiara, jebać szatana jebać jebać szatana" już nie mówiąc o wstawieniu mojego idola tam prawda @PoLaR? Na nie -zachowanie, puszczanie bindów -zamiast napisać skargę wstawiasz w status zachowanie innych graczy XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nietypowy15 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Na Tak +doświadczenie +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Oj. Na tak +Bardzo miły pan +Aktywność +Dobrze się zachowuje -nie gra po ct prawie chyba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 odminów na jb nigdy mało zawsze przyda się ktoś do pomocy na tak +sm +doświadczenie +mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 2 godziny temu, Kokonek napisał: już nie mówiąc o wstawieniu mojego idola tam prawda @PoLaR? o ch*j chodzi? na nie prowokacja nei ogar w ct wyzywasz rodzine zyczysz smierci 1 cenzura obowiązuje każdego.. Przez uSzanowankoo, 12 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMordoWezx Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 na tak +sm +mutacja +wiek ostatnio jak wbiłem to na serwerze była patola przydałoby się to ogarnąć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syder Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Na Tak +doświadczenie +ogarnia +jest miły ++gra w godzinach gdzie jest bardzo mało adminów i w skrócie jest młyn +mutacja (mikro 16+ prosze oddajcie) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 TAK +aktywność +SM - czasami toxic +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Tak +wiek +doświadczenie -czasem ci odwala 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Jestem na tak Bo chłopak ogarnia i nie gra tu kilka miesiecy zna pewnie community, ma ogarniety głos ale czasami troche toxic ale to kazdemu sie zdarza wiec da rade. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi