Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie Hiro

Udostępnij

Hiro

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Hiro
Dlaczego ja mam otrzymać admina?:  Na serwerze już gram prawie 2 lata myślę że to odpowiedni czas by spróbować swoich sił. Chce aby serwer JB stawał się z dnia na dzień lepszy nie raz jesteśmy w stanie zaważyć nadużywanie vc lub zwykłego czatu ewentualnie zobaczyć na nim wyzwiska czy to w stronę innych graczy czy ich rodzin w tym celu składam podanie aby dać z siebie wszystko żeby do tego nie dopóścić. Wiem że jest wielu innych kandydatów ale jak na razie jest adminem na Drv2 nie mam ani jednego minusa czy ostrzeżenia warto spróbować
Doświadczenie w adminowaniuAktualnie Admin Drv2 | Byłem adminem na około 4 serwerach JB lecz rozstałem się z nimi na zawsze nie były zbyt ciekawe lub nie było na nich zbyt dużej aktywności 
Jak długo gram w CS:GO?: Blisko 5 lat 
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Popołudniu oraz Wieczorem 
Link GT: gt1   gt2    gt3 (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) ( no i mam więcej godzin niż się wydaje ale jak jest napisane maks 3 GT ://)
Znajomość SM:  7/10
Link do profilu Steam: *klik*
Mikrofon:Tak

Mutacja głosu:Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?Tak (nie raz)

Edytowane przez Hiro
  • Lubię to! 1

W dniu 9.03.2022 o 22:37, KIJO napisał:

Na tak 

jak coś to leciało "na pierwszym miejscu bóg, na pierwszym miejscu wiara, jebać szatana jebać jebać szatana" już nie mówiąc o wstawieniu mojego idola tam
prawda @PoLaR?

Na nie
-zachowanie, puszczanie bindów
-zamiast napisać skargę wstawiasz w status zachowanie innych graczy XDDD

Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.
  • Lubię to! 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności