kaneki1 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) kaneki Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem)mam nadzieje pomagać na serwerze oraz rozwijać go poprzez pomaganie doświadczonym adminom w ich robocie. może nie ogarniam bardzo, ale się staram. I przyznaje się, że jestem czasem toxic, ale żadko(przynajmniej w moim odczuciu) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) jeszcze nie mamw cs, ale w minecraft od 3 lat+ mod na serwach na dc Jak długo gram w CS:GO?: od 4 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14:30- 21 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)https://www.gametracker.com/player/[Ninja] 金木健 kaneki/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)4.5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199180215887/ Mikrofon: (Tak/Nie)tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)w trakcie Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Nie mnie ogar mikro słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Nie Nie ogarniasz sądzę to po tym że żeby dać poprawny gt musiałeś napisać z 20podan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 4 godziny temu, kaneki1 napisał: nie ogarniam bardzo No właśnie Na nie Nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Kup nowe mikro i zrób lepsza aktywność NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 PROSZĘ WAS ILE BYŁO ADMINÓW ZE SŁABYM MIKREM XDDDDDDDDDD Na Tak +ogar +wiek +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Na nie -Jak chcesz pomagać doświadczonym adminom jak nie ogarniasz? -Slownik by się przydał -I nie sądzę że masz takie SM A tak to to +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 ne Niedojrzały 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Na nie -Słaba aktywność, Sam se dowalasz pisząc że jesteś czasami toxic, nie ogarniasz, +często nie ma adminów na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Na tak +Wiek +Coś tam pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Kiedy jeszcze grałem na serwerze, zachowywałeś się strasznie niedojrzale. Brak mutacji głosu. Nie przekonujące podanie. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Nie nie ogarniasz toxik mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 -toxic Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 (edytowane) Myślę że mój komentarz w tym podaniu będzie podsumowaniem A więc zaczynajmy w swojej karierze napisałeś 7 podań na stanowisko administratora (łącznie z tym) Z czego każde zostało odrzucone z powodów poniżej wymienionych nieaktywne granie na serwerze puste gt x3 spam Aby aplikować na stanowisko administratora musisz aktywnie grać na serwerze. Na wysłanym *gt* masz przegrane niespełna 831min co daje nam 13,85 godziny według mnie jak i znacznej liczby osób nie jest to wystarczająco dużo aby zająć tą posadę Dodatkowo jak widać osoba składająca podanie nie umie posługiwać się forum nie znasz pewnie podstawowych zasad Cytat -aktywność -nie ogarnia Na nie Edytowane 27 Lutego 2022 przez Hiro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 18 godzin temu, kaneki1 napisał: przyznaje się, że jestem czasem toxic, ale żadko Na nie, - Sam przyznajesz się, że jesteś toksyczny wobec innych graczy - Bardzo słaba aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi