Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na uwaga "pampabambam" - uSzanowanko!

Udostępnij

NiceOne

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro skarga na mnie to się odniosę do kolejnych to argumentów i postaram się to w miarę wyjaśnić czy też naprostować.

Zacznijmy od pierwszego powodu, tutaj zgodzę się że ta notka jest źle nazwana i tak to mój błąd, jednak pytaniem jest o jakie inne notki Ci chodzi? Czy ja spamię notkami? Jak ktoś złamał regulamin to oczywiście dodaję notkę tak jak każdy inny moderator naszego forum. "Dajesz notki za spam dając 3 notkę pod rząd", możesz podesłać mi link do takowego tematu, gdyż nie wiem na jakich argumentach jest zbudowana ta twoja wypowiedź. Chciałbym poznać te wszystkie notki, skoro 2-3 graczy nie zna regulaminu to pisze każdemu notkę, gdyż gdy napiszę jedną to też napiszesz skargę skierowaną że faworyzuje graczy i nie daję notek dla innych użytkowników? Dodatkowo dodam, że często nie chcę tworzyć nowego postu, który zaśmieca forum tylko dodaję notkę jako moją odpowiedź, co na przykład robi Benio. Nie zależy mi na ilości postów w moim profilu.

Sprawa psychiki.
Do tej pory nie przeczytałem nawet wywiadu z beniem, jak pisałem w jednym ze screnów, jednak jak widzę nie było od Ciebie żadnego zgłoszenia na temat danego postu po za tą konwersacją na temat wywiadu.

Spoiler

6543212345678.pngByło zgłoszenie ale od innego użytkownika forum, nie twoje i dotyczyło koloru użytego przez autora postu, człowiek działa czasami za szybko...  [dodaje to po napisaniu posta].

Temat @logo713x13.pngrastafaribył ze mną z nim wyjaśniany i przeprosiłem go za swoje nie dopatrzenie, on powiedział, że ok i temat zakończony. Chodzi mi tutaj o kolor jaki używał w wywiadzie. Fakt kolejne moje nie dopatrzenie, jednak jak mówiłem w zdaniu wyżej ja tego wywiadu nie czytałem, a był on publikowany 18 Lutego. Czemu dajesz krytykę mnie skoro wywiad przeczytał m.in TomGra, który już wtedy miał moderatora? Notkę dałem Ci 18 Lutego o 19:21 a TomGra przykładowo skomentował ów wywiad 15:31. Oczywiście zrozumiałem jest że atak na mnie skoro nie czytałem jakiegoś wywiadu na forum.
Dodam, że podczas pilnowania całego forum i gdy inni używają koloru czerwonego bądź zielonego można raz dwa się pogubić w niektórych sprawach co jednak zapomniałem wydrukować na kartkach A4 z całym regulaminem w arkusz. Przykro mi. Tylko jak pisałem wyżej rastafari nie miał do tego żadnego problemu.
Temat rezygnacji. Nie czujesz tam sarkazmu? Bo te wpisy były pisane z sarkazmem. Oczywiście mogłem wtedy wejść przeczytać cały wywiad i wlepić tą notkę.

Tematem wywiadu jak coś zajmę się zaraz, gdyż najpierw muszę zapoznać się z jego treścią.

Ego, czy to ja się chwalę że mam samochód za x kasy i wysyłam to na czat? Czasami miałeś dziwne wybryki, wyzywanie się z beniem czy inne sprawy. Nie chce mi się szukać tego wszystkiego, gdyż nie zapisuje sobie takich rzeczy na komputerze.

Co do Terminatora, to jako jeden z nielicznych jest zaangażowany w sprawy moderatora, gdyż to on wysyła najwięcej zgłoszeń z forum. Dodałem ten punkt tylko dlatego że ma "doświadczenie w teorii", ale nie w praktyce. Mogłem nazwać to inaczej fakt.

Każdy wie, że od jakiegoś czasu byłem na nieobecności, dodatkowo jak się pojawiają jakieś propozycje na temat forum czy serwera na którym jako kol wiek się identyfikuje [mirage/hns] to staram się wypowiadać i się na ten temat rozpisać. Przecież nie będę pisać w propozycjach na temat JB skoro tam nie gram.. We wszystkich propozycjach dotyczących forum się [rozbudowanie] wypowiadałem. Tematy są otwarte więc możesz sam tam spojrzeć. Co do pisania argumentu dotyczącego mojej wypowiedzi w propozycjach to tutaj argument jest całkiem inny niż ty napisałeś. Tutaj zgodziłem się z argumentem innego użytkownika, a ten pisał o kreatywnym podejściu do sprawy propozycji i swojego ewentualnego poprawienia propozycji, napisać co można poprawić, a nie pisać tylko słowo "tak" pod propozycją.

Dodatkowo dodam, że nikogo nie faworyzuje. Przykładowo z @ fejmiorrPdwmam lepszy kontakt niż z Terminatorem a czy jestem za jego unbanem? Nie, by Terminator miał moderatora? Nie widzę powód był np odrzucony. Staram się podejść do każdego zagadać itd. Nie interesuje mnie zdanie osób na mój temat, gdyż po za tym że jestem "tym wielki moderatorem forum" muszę jeszcze pracować i myśleć nad innymi prywatnymi rzeczami. Chcę też mieć radość z tego że tutaj jestem, a nie użalać się nad sobą czy coś innego. Wolę wejść na serwer i pośmiać się z graczami niż się z kimś wyzywać bo tego u mnie nie znajdziesz.

Moje stanowisko zostawiam osobie z rangi wyższej @ xBoniobądź @ Avgariatgdyż to oni będą podejmować decyzję na temat mojego stanowiska.
Wiadomo, moje tłumaczenia mogą być inaczej odbierane przez osoby trzecie, jednak z góry przepraszam jeśli komuś wyrządziłem krzywdę swoim zachowaniem.

Nie będę kontynuować tej konwersacji, gdyż zostawiam to rangom wyższym.
P.S nie czytaj mojej wypowiedzi bo "a i ten, jak co to nie będę odpowiadał na ten temat więc tam nawet nie oznaczaj jak coś napiszesz bo nie interere mnie to, dzięki".

• Lubię to! 1

Cytat

Zacznijmy od pierwszego powodu, tutaj zgodzę się że ta notka jest źle nazwana i tak to mój błąd, jednak pytaniem jest o jakie inne notki Ci chodzi? Czy ja spamię notkami? Jak ktoś złamał regulamin to oczywiście dodaję notkę tak jak każdy inny moderator naszego forum. "Dajesz notki za spam dając 3 notkę pod rząd", możesz podesłać mi link do takowego tematu, gdyż nie wiem na jakich argumentach jest zbudowana ta twoja wypowiedź. Chciałbym poznać te wszystkie notki, skoro 2-3 graczy nie zna regulaminu to pisze każdemu notkę, gdyż gdy napiszę jedną to też napiszesz skargę skierowaną że faworyzuje graczy i nie daję notek dla innych użytkowników? Dodatkowo dodam, że często nie chcę tworzyć nowego postu, który zaśmieca forum tylko dodaję notkę jako moją odpowiedź, co na przykład robi Benio. Nie zależy mi na ilości postów w moim profilu.

Również zauważyłem, że od pewnego czasu niektóre notki są bezcelowe i nie wnoszą nic do tematu, są pewnego rodzaju prywatnym komentarzem; po co?

AHbVvwx.png

Co do zarzutu NiceOne'a odnośnie nieznajomości regulaminu:
Sam dostałem notkę w podaniu Terminatora, gdzie niby nie zająłem stanowiska, czy jestem za przyjęciem kandydata, czy za jego odrzuceniem. 

PS. post napisany, żeby zwrócić uwagę @ uSzanowankoona niektóre błędy, niż żeby wyciągać z tego jakieś konsekwencje.

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

Ogólnie tak, skarga jest do przyjęcia, ale nie jest to powód do zdegradowania ze stanowiska.

Nie zamierzam tłumaczyć tutaj swoich za i przeciw, bo i tak pewnie niektóre rzeczy źle zostaną zrozumiane.

@ uSzanowankoo mam nadzieję, że weźmiesz do siebie tutaj padające argumenty do siebie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności