raven Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Propozycja to: Dodanie kilku nowych emotek. Treść: Tak jak w temacie, proponuję dodać nowe emotki, nazwy zawsze można pozmieniać. Wszystkie są 26x26. Poniżej moje propozycje. Link: https://www69.zippyshare.com/v/MhBhPii6/file.html :ayaya: :catgasm: :FeelsSadMan: :frogdance: :heavybreathing: :miku: :monkaOMEGA: :monkaThink: :pepelmao: :pepoblanket: :peposad: :yay: EDIT. W linku powyżej znajdują się także emotki z odpowiedzi poniżej, także można dodać wszystko za jednym zamachem. Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez raveN Poprawiam link do pobrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Nie wiem jakim cudem, ale zapomniałem jeszcze o dwóch innych, które miałem przygotowane. Wrzuce je tutaj, bo nie mogę już edytować wątku, a jednak "wnoszę coś do tematu". Link do pobrania tych dwóch: https://www29.zippyshare.com/v/sqOZAwXx/file.html :pepoHappy: :pepeClown: Wrzucam jeszcze kilka propozycji od @ Dank . Mody połączcie mi dwie wypowiedzi w jedną pls. Link: https://www11.zippyshare.com/v/yem4qbb4/file.html :pepeYAY: :pepeTeddy: :pepeRun: Edytowane 23 Marca 2019 przez raveN Poprawiam link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regos Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 generalnie prawidłowo zgadzam się z propozycją użytkownika powyżej jak i sam wyrażam pozytywną opinię na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Dodać wszystko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Można dodać, jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sapizyard Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 :yay: Na tak ;;--DDDd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAC_miodeQ Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 To ostatnie to nie, ale reszta TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 przecież jest lol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 można dodać na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Spoko pomysł szczególnie ta = :frogdance: Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Pewnie, TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 TAK! TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Wspaniałem emotki, będą napewno używane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Jeszcze więcej emotek ? NA TAK !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jcobb Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi