Mikru Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Witajcie Areniacy, jako iż na Arenie jestem już prawie rok to przedstawię Wam moją opinię To może zacznę od tego jak się tu znalazłem Spoiler Na początku Maja miałem okres, w którym znudziło mi się granie w CS:GO. Stwierdziłem, ze sprawdzę co to te serwery społeczności dlatego poszedłem zobaczyć filmik z fajnymi trybami na serwerach społecznościowych. Tak poznałem JB, tryb, który od razu mi się spodobał i stwierdziłem, ze go wypróbuje. Jako iż wtedy JB Areny był najbardziej aktywnym to trafiłem do Was. Pograłem 2 miesiące, poznałem lepiej ludzi oraz sam serwer więc stwierdziłem, że spróbuje się w roli admina, co nie skończyło się dobrze bo już po 3 dniach dostałem degrada. Zrobiłem sobie ponad 2 miesięczną przerwę i powróciłem na JB z postanowieniem, że ogarnę się. Dużo osób się do mnie przekonało i tak o to od Września do teraz posiadałem admina. No to czas na opinię: + Na Arenie jest pełno serwerów, dzięki czemu każdy może pograć w co chce + Forum, jak i same serwery są stale ulepszane + Bardzo miła oraz pomocna społeczność ( z wyjątkami ) + Ogarnięta administracja + Na serwerach Areny miło jest przyjmowany każdy, obojętnie czy ma 12 czy 40 lat - Ludzie, którzy piszą pełno bezsensownych skarg - Osoby, które przyczepiają się do adminów o błahostki zamiast dać im normalnie pograć - Tryhardowanie na serwerach. Serwery są po to by miło spędzić czas a nie iść ślepo po topkę, psując innym zabawę. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 No jest Okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Jedna z lepszych opinii, ale czego innego się spodziewać po @ Mikrusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Nie no spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Dobra opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Zajebista opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 bardzo dobra OPINIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Masna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Nie oryginalna opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Ładnie wykonana opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 msana opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Elegancka opinia serio masna gratki mardo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regos Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 cieszy mnie Twoja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Dobra opinia 11 godzin temu, Mikrusik napisał: obojętnie czy ma 12 czy 40 lat To raczej na jb tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Opinia festtttt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Fajna fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 18 godzin temu, Mikrusik napisał: - Ludzie, którzy piszą pełno bezsensownych skarg [*] Joski R.I.P Ale skarga ogólnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Dobrze powiedziane, spoczko opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Dobra Opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRM- Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi