Skocz do zawartości

Opinia :)

Udostępnij

Mikru

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Areniacy, jako iż na Arenie jestem już prawie rok to przedstawię Wam moją opinię 

To może zacznę od tego jak się tu znalazłem 

Spoiler

Na początku Maja miałem okres, w którym znudziło mi się granie w CS:GO. Stwierdziłem, ze sprawdzę co to te serwery społeczności dlatego poszedłem zobaczyć filmik z fajnymi trybami na serwerach społecznościowych. Tak poznałem JB, tryb, który od razu mi się spodobał i stwierdziłem, ze go wypróbuje. Jako iż wtedy JB Areny był najbardziej aktywnym to trafiłem do Was. Pograłem 2 miesiące, poznałem lepiej ludzi oraz sam serwer więc stwierdziłem, że spróbuje się w roli admina, co nie skończyło się dobrze bo już po 3 dniach dostałem degrada. Zrobiłem sobie ponad 2 miesięczną przerwę i powróciłem na JB z postanowieniem, że ogarnę się. Dużo osób się do mnie przekonało i tak o to od Września do teraz posiadałem admina.

No to czas na opinię:

+ Na Arenie jest pełno serwerów, dzięki czemu każdy może pograć w co chce 

+ Forum, jak i same serwery są stale ulepszane

+ Bardzo miła oraz pomocna społeczność ( z wyjątkami )

+ Ogarnięta administracja

+ Na serwerach Areny miło jest przyjmowany każdy, obojętnie czy ma 12 czy 40 lat :FeelsOkayMan:

- Ludzie, którzy piszą pełno bezsensownych skarg

- Osoby, które przyczepiają się do adminów o błahostki zamiast dać im normalnie pograć

- Tryhardowanie na serwerach. Serwery są po to by miło spędzić czas a nie iść ślepo po topkę, psując innym zabawę.

• Lubię to! 3

• raven zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności