HYPE_Matthew Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 (edytowane) Propozycja to: nowa rzcz Treść:nowa klasa Nazwa:- Statystyki: -20 grawitacji, 5 skokow Bronie: AK47 Umiejętnośc: ZMIANA BRONI NA SSG-08 Usunięcie klasy: -Limiter -Ninja -Dyktator Poniewaz nikt nimi nie gra Edytowane 9 Lutego 2022 przez HYPE_Matthew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 na drv2 taka klasa jest to jest chyba strzelec jak dobrze pamietam nie robmy z drv1 drv2 na nie usuniecie klas jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Na dr2 nie ma Strzelca. na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 nie ma co kopiować kolas więc dodanie na nie ale usunąć można łatwiej się będzie odnaleźć a faktycznie tymi klasami nie gra nikt albo pojedyncze osoby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Zamysł się wydaje moim zdaniem fajny z nową klasą ,lecz przydałoby się trochę więcej oryginalności typu zamiast zmiany broni to grawitacji np. I miałoby to cooldown. Narazie jestem na nie przez oryginalność z klasą. Lecz jestem na tak z usunięciem klas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 XD juz klasa za free 5 skokow wez baranka w sciane walnij NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi