danix1111 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) Nick: danix111 Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Mam bardzo dobry kontakt z graczami oraz z niekturymi adminami gram w godzinach w których często brakuje kogoś z administracji (w nocy). I mogłbym pomagać graczo bo otej porze czesto proszom rub coś nie legalnego robiom.Doświadczenie w adminowaniu: nie mam Jak długo gram w CS:GO?: Około 1 rok W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:czasami predzej 21- 1 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Wolfs] danix111/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199211701505/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Kilkukrotnie Edytowane 6 Lutego 2022 przez danix1111 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) nie xd -nieogarniasz hnsa totalnie -doświadczenie Edytowane 6 Lutego 2022 przez fejmiorr 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Nie -Bo tak -Fejmik też ci dał więc się nie nadajesz +Wiek +Aktywność 2 1 3 Chcesz otrzymać zaraz warna za trollowanie? Piszesz +wiek i aktywność i dajesz opinię nie bez powodów. Głos nie ważny a ty uważaj bo Detektyw Pieseł ma Cię na oku. Przez uSzanowankoo, 6 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 +wiek +chęci -doświadczenie Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) Na TAK! + Bardzo pozytywny człowiek + Duża aktywność + Pomocny dla graczy + Wiek + SM Edytowane 6 Lutego 2022 przez Esper 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDZIO Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 na tak +aktywność +wiek -dośwaidczenie +pomocny Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Ciekawa osoba do rozmowy i nie ma z nim problemów a przynajmniej ja z nim nie mam. Ostatnio wiele adminów było przyjętych na okres próbny + Wiek + Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Na Tak! +miły +potrafi się nawet ze mną dogadać +wiek +aktywny +dzisiejszy ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serwal Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 +miły +Spoko morda + Aktywność +Wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apate Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 na tak +wiek +gt +jest bardzo spokojny i opanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRVED Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Na tak +wiek +aktywność +miły i spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charlie Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Na Tak +wiek +aktywność +zawsze pomoże +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 oczywiście że na tak + aktywność +wiek +nie ma z tobą problemów +GT +wiem że przyda się osoba która gra o takich godzinach bo nieraz dziwne rzeczy się dzieją miedzy (00-01) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Na tak + aktywny + miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barylka03 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) Na tak + aktywny + ogarniety Edytowane 6 Lutego 2022 przez Barylka03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1Verti Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Jestem za +Miły +Aktywny +Pomocny +Mimo że nie ma administracji to pilnuje serwera o nocnych porach +Wiek -doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Okres Próbny :v + Wiek +/- SM szybko się nauczysz + Aktywność +/- doświadczenie + Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Na Tak +Pomocny +Aktywny +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 +aktywność +wiek -doświadczenie okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 okres próbny NA TAK +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 +akty +wiek Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HobbitShire Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 +aktywny +wiek +spokojny +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) PS @ #$Monster$# polecam uważać na detektywa uSzatego Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko na dwutygodniowy okres próbny. Edytowane 7 Lutego 2022 przez DOMINO 2 4 "Potężna wichura łamiąc duże drzewa trzciną zaledwie tylko kołysze...ważaj....uważaj...ważaj...uważaj" Przez uSzanowankoo, 7 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi