ToJaRogue Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Nick:ToJaRogue Nick admina:KIJO Długość bana:1 dzien Data i godzina:2022-02-03 10:59 Serwer:JB Powód bana:dalem stiletto info na pw na chowanym gdyz myslalem ze nie da sie tam dostac bez spadochronu vipa svipa gdzie stiletto nie raz mi pisal info (mam dowody) Mapa:jb_facebook #stopkonfi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 [08:34] ToJaRogue: jeden jest pod domkiem No bam może za długi ale słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToJaRogue Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Teraz, KIJO napisał: [08:34] ToJaRogue: jeden jest pod domkiem No bam może za długi ale słuszny hmm mam pytanie jak dostac sie pod domek na cloudsach bez vipa i svipa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 1 minutę temu, ToJaRogue napisał: hmm mam pytanie jak dostac sie pod domek na cloudsach bez vipa i svipa ? Spadochron albo dobra strefa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 1 minutę temu, ToJaRogue napisał: hmm mam pytanie jak dostac sie pod domek na cloudsach bez vipa i svipa ? jezeli nie odbijesz sie przed skokiem to masz dodatkowy skok w powietrzu takim sposobem mozna tam wejsc bez double jumpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToJaRogue Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Teraz, Tartuniko napisał: Spadochron albo dobra strefa czyli aby wejsc pod domek na cloudsach na deske w czasie chowanego nie wystarczy 2 skok tylko spadochron ? 4 minuty temu, Ponczek napisał: jezeli nie odbijesz sie przed skokiem to masz dodatkowy skok w powietrzu takim sposobem mozna tam wejsc bez double jumpa okej dobry argument ale gdy jest to chowany jak pozniej wyjsc ? 1 Nic nie wnosisz do skargi. SPAM. Przez uSzanowankoo, 3 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Podpowiadanie poza serwerem (TS3, Discord, Steam i inne komunikatory głosowe/tekstowe): Ban na 6 godzin za pierwsze przewinienie. Ban na 24 godzin za drugie przewinienie. Ban zostaje skrócony do 6h, gdyż było to jego pierwsze przewinienie. @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 3 Lutego 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi