Grzechu Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Hej zapraszam na fragmovie zmontowane @ makson. Część nagrana naszym Only Mirage 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 zajebiste fragmovie zajebistego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaku Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 ogolnie git ale lepiej wyrenderowac w vegasie 1080p jest slaba jakosc aktualnie + podczas monotawania wyciszyc cs bo ludzie gadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Niech gadają, chłopie w tle słychać Uszanowanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Fajne przejścia :3 Aby na końcu mnie słyszymy.. i dobrze że to nie jest coś z wersji "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UCIEEEKAAAAMYY XD" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 ale bocik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 3 minuty temu, #$Monster$# napisał: ale bocik jak zwykle jakiś hejter do tego boostowany supremek XDD Komentarze w filmie włączone jakby chciał ktoś coś ciekawego napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymsoon Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 pieknie grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 4 godziny temu, chaku napisał: ogolnie git ale lepiej wyrenderowac w vegasie 1080p jest slaba jakosc aktualnie + podczas monotawania wyciszyc cs bo ludzie gadaja nie dało się lepiej bo bardziej byłoby zlagowane to fragmovie, dlatego ze klipy były nagrane w 30 fpsa + 720p 3 godziny temu, uSzanowankoo napisał: Fajne przejścia :3 Aby na końcu mnie słyszymy.. i dobrze że to nie jest coś z wersji "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UCIEEEKAAAAMYY XD" fajne przejścia bo wiadomo kto robił 🙋♂️😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Tylko jedno można powiedzieć KOXIK i TYLE Edytowane 30 Stycznia 2022 przez Wrobel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaku Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 13 godzin temu, makson napisał: nie dało się lepiej bo bardziej byłoby zlagowane to fragmovie, dlatego ze klipy były nagrane w 30 fpsa + 720p dlatego w csie nagrywajcie nvidia geforce experience a nie obsem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 nie nagrywam obsem i nie mogę nagrywać tym bo mnie zjesz 1 godzinę temu, chaku napisał: dlatego w csie nagrywajcie nvidia geforce experience a nie obsem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 dobry gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Fragmovie powinno pokazywać jakieś fajne akcje a nie jak łamiesz sobie ręce próbując przeciwnika trafić. W środowisku goldów może nawet spoko fragmovie (ps filmy w 16:9 lepiej się ogląda) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 7 minut temu, Australia napisał: Fragmovie powinno pokazywać jakieś fajne akcje a nie jak łamiesz sobie ręce próbując przeciwnika trafić. W środowisku goldów może nawet spoko fragmovie (ps filmy w 16:9 lepiej się ogląda) XDDD nie wiem o czym do mnie mówisz patrząc na to że potrzebowałeś pomocy swojego chłopaka tortura żeby z takiego golda wyjść. Do tego mówisz mi, że łamie sobie palce gdy sam masz palce powykręcane w drugą stronę jak halibut morski. +Polecam wyjść na dwór bo 78h w tyg to nic nie świadczy dobrze. *Dzięki za warmika* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 ALE ORO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Dobre Grzesiu DOBRE!!! 1 Usuwam nie potrzebną treść. Przez uSzanowankoo, 1 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekashi Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Pięknie grzechu oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi