naiz Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Propozycja: Zmiana aktualnych itemów Treść: Większość przedmiotów jest niegrywalna, proponuję dodać takowe: Przedmioty: Księga Expa +Jump - Dodatkowy skok Notatki Kapitana Zmartwychwstanie - x% szans na odrodzenie po śmierci Moduł odrzutowy I Moduł odrzutowy II Gruba Skóra - zmniejsza otrzymywane obrażenia o x% Nieskończone ammo Transfuzja - zadając obrażenia leczymy się Oślepienie - x% szans na oślepienie przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Księga jest Md 1 2 jest Notatki są Nieskonczone ammo jest tylko pod inna nazwa Reszta jestem na tak +Jump jest nazywa się buty asasina Ps. Jak piszesz propozycje to pierw wejdź na serwer i sprawdź czy owe itemy istnieją @ bartaz @ SchMidT połączcie 1 Połączyłem :v Przez uSzanowankoo, 30 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 9 godzin temu, naiz napisał: Zmartwychwstanie - x% szans na odrodzenie po śmierci Gruba Skóra - zmniejsza otrzymywane obrażenia o x% Transfuzja - zadając obrażenia leczymy się Oślepienie - x% szans na oślepienie przeciwnika Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYPE_Matthew Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi