Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na moderatora

Udostępnij

Terminator

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:  Terminator
Imię: Karol
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?:  Myślę, że byłbym dobrym kandydatem na to stanowisko ponieważ wydaje mi się, że jestem miły, opanowany, godny zaufania, pomocny oraz bezstronny. 
Doświadczenie w moderowaniu:  Posiadałem moderatora na innej sieci (silnik mybb, ips).
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Forum mam odpalone praktycznie cały czas w tle.
Coś o sobie:  Mam na imię Karol, mam 17 lat i mieszkam w województwie lubelskim oraz uczęszczam do technikum logistycznego. Interesuję się jazdą na rowerze, koszykówką i czytaniem komiksów, książek oraz oczywiście graniem w gry komputerowe 😎. Jestem osobą bezkonfliktową, uczciwą, miłą, pomocną oraz szczerą. W wolnym czasie lubię wychodzić na spotkania ze znajomymi.
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: 1 lipca 2020 roku dostałem szansę jako admin na serwerze HNS którego posiadam do tej pory, w międzyczasie pełniłem rolę administratora na innych serwerach areny (drv2,arena 1vs1) . 31 maja 2021 roku dostałem szansę jako major admin serwera 1vs1 którego również posiadam do tej pory.
Kontakt: discord, steam, forum

Edytowane przez Terminator
  • Lubię to! 1

Jakoś mało Cię widziałem na forum, co dziwne bo posty i aktywność masz dobrą. +

+wiek

+staż na forum 

+jakieś doświadczenie z moderowaniem podobno 

-twoją kandytature porównuję do tej toruta, dlatego wypadasz lekko gorzej pod względem napisanego podania i ilości zgłoszeń(pomocy moderatorom) i nie wiem czemu ale mam wrażenia, że były jakieś konflikty z twoją osobą w odróżnieniu od tej 2os)

Podsumuwujac jestem na tak, ale tak jak mówiłem stawiam twoją kandytaturę obok tej toruta, w której kolejność to 1. Torut 2.Terminator 

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności