Terminator Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Nick: TerminatorImię: KarolWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Myślę, że byłbym dobrym kandydatem na to stanowisko ponieważ wydaje mi się, że jestem miły, opanowany, godny zaufania, pomocny oraz bezstronny. Doświadczenie w moderowaniu: Posiadałem moderatora na innej sieci (silnik mybb, ips).Ile czasu poświęcam forum dziennie: Forum mam odpalone praktycznie cały czas w tle.Coś o sobie: Mam na imię Karol, mam 17 lat i mieszkam w województwie lubelskim oraz uczęszczam do technikum logistycznego. Interesuję się jazdą na rowerze, koszykówką i czytaniem komiksów, książek oraz oczywiście graniem w gry komputerowe 😎. Jestem osobą bezkonfliktową, uczciwą, miłą, pomocną oraz szczerą. W wolnym czasie lubię wychodzić na spotkania ze znajomymi.Co zrobiłeś dla ArenySkilla: 1 lipca 2020 roku dostałem szansę jako admin na serwerze HNS którego posiadam do tej pory, w międzyczasie pełniłem rolę administratora na innych serwerach areny (drv2,arena 1vs1) . 31 maja 2021 roku dostałem szansę jako major admin serwera 1vs1 którego również posiadam do tej pory.Kontakt: discord, steam, forum Edytowane 23 Stycznia 2022 przez Terminator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymsoon Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 na tak +slucha idola +godny zaufania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 +wiek +aktywność +chęć Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na tak sa lepsi no ale nie widze zadnych sprzeciwien w ktorym moglbym ci dac na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak Ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na tak +Miły +Ogarnia w te csy i forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na Tak +aktywność +major +chęci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 +Chęci +Aktywność +Major od dłuższego czasu Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Ofc że na tak :v +termi +ogar +Miły +chęci +koxik + @m +Pomocny 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na tak +Aktywność +Ogar +Miły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 23 Stycznia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na tak +/-z udzielaniem sie na forum trochę tak se +git persona +aktywnosc +M@ bez odwalenia, więc mozna zaufac terminator z Lublina może? :oo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na tak +Ogar +Idol + Major 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Nie mam żadnych zastrzeżeń, żeby dać Ci na nie. Ogarnięty Wiek Zaufany Tak Edytowane 24 Stycznia 2022 przez Rastafari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Jakoś mało Cię widziałem na forum, co dziwne bo posty i aktywność masz dobrą. + +wiek +staż na forum +jakieś doświadczenie z moderowaniem podobno -twoją kandytature porównuję do tej toruta, dlatego wypadasz lekko gorzej pod względem napisanego podania i ilości zgłoszeń(pomocy moderatorom) i nie wiem czemu ale mam wrażenia, że były jakieś konflikty z twoją osobą w odróżnieniu od tej 2os) Podsumuwujac jestem na tak, ale tak jak mówiłem stawiam twoją kandytaturę obok tej toruta, w której kolejność to 1. Torut 2.Terminator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na nie, - dziwne zachowanie na grupie adminów HnS - może jesteś majorem, ale twoja aktywność na nim jest naprawdę niska - doświadczenie z "mojego forum" na którym prawie nic się nie działo. Czyli jakby nie patrzeć - brak doświadczenia. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 na tak +musk +nie ma kija +major +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Tak +ogar +miły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Jestem na nie Nie widzę cię w życiu forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi