Jasiok Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Nick : ★Jasiok★Imię : JanWiek : 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT? : Dlaczego ja powinienem zostać UBT? Myślę, że jestem odpowiednim kandydatem, ponieważ ogarniam SourceModa. Miałem też admina na serwerach areny : - admin JB (aktualnie nie mam) - admin DRv1 (aktualnie nie mam) - admin Arena 1v1 (aktualnie nie mam) Dzięki tym rangą mam doświadczenie w adminowaniu. Czasami oceniałem demka, które mi podsyłali gracze Jailbreak'a (JB). Ogarniam regulamin UBT. Jestem osobą asertywną, pracowitą i bez problemową. Przez ostatni czas ogarnąłem zachowanie. Myślę, że w roli UBT dobrze bym się odnalazł.Doświadczenie w ocenianiu demek : Miałem admina na serwerze Jailbreak (JB) dostawałem czasami demka do obejrzenia na pv na steamie to oglądałem, ocena : 8/10.Jak długo gram w CS:GO? : 3 lata.Ile czasu poświęcam forum dziennie : 30 minut max ale wchodzę tak co jakiś czas i patrzę różne podania na admina oraz skargi itd.Znajomość SM : 5/10.Link do profilu steam : https://steamcommunity.com/id/Jasiokkk/Kontakt : discord, teamspeak, forum, steam. Edytowane 23 Stycznia 2022 przez Jasiok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Nie no nie -mental -nie dojrzały - zachowujesz się czasami jak dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Nie nie nie nie dojrzaly dzieciak ogolnie nwm czy nie lepiej byloby zmniejszyc do 3ubtkow bo i tak chetnych nie ma a ja sa to sie nie nadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 5 minut temu, rajek1908 napisał: Nie no nie -mental -nie dojrzały - zachowujesz się czasami jak dziecko Powody tak jak tutaj u kolegi. W dodatku twoje wcześniejsze podanie zostało odrzucone 22 godziny temu :v Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Nie Nie ogarniasz Modulator 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) nie mało przekonuje mnie Twoje podanie, ostatnie podanie odrzucone zaledwie dzień temu, co świadczy o niedojrzałym zachowaniu ;v Edytowane 24 Stycznia 2022 przez Rastafari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na Tak +chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na nie, - brzydkie podanie - nie widze twoich rozpisek na forum - dziwne zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 na nie -aktywność na forum -niedawno odrzucone podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na nie -aktywność na forum -brzydkie podanie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi