MuDzYYn Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 (edytowane) Propozycja to: Dodanie gwiazdek. Treść: Wienc tak moj pomysl wyglada nastepujaca poniewaz jest tylko paint nie ma gwiazdek z tego co wiem chcilbym dac propozycje na dodanie gwiazdek ze np gwiazdka czerwona pod e i strzal i sie pokazuje gwiazdka i pod lshift i strzal gwiazdka niebieska i to tyle mam nadzieje ze wam to sie spodoba ulatwilo by to sprawe ct wykonywania polecien np idzcie po moich gwiazdkach ostatnia gwiazdka bezruch i tak to by moglo wygladac a nie ze trzeba bindowac paint na ct Edytowane 18 Marca 2019 przez raveN 3 Dodaję wzór. Przez raven, 18 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Jestem na nie, po co to komu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Marker starczy Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 ,,Wienc'' jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nieee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 I tak mało osób używa markera, więc tym bardziej nikt by nie używał gwiazdek. NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Można spróbować, niby na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nie potrzebne jest marker to wystarczy Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 A po co to komu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nie mogę rozczytać, następnym razem pisz wyraźniej. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Jest marker, więc na co komuś jakieś gwiazdki. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nie no po co jak jest marker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 wedlug mnie jest to zbedna rzecz szczegolnie ze jest marker. Robilo by to duzo zamieszania! Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nieeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Masz już marker Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi