Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na polowe serwera

Udostępnij

realfejmior

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)-

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)-

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Wróbeł,Uszanowankoo! i reszta serwera 
s Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) wyzej wymienieni admini robia przestery na serwerze i nie reaguja na wyzwiska jedynie tylko mi dali muta a caly serwer krzyczal i sie czasami prowokowal + jeszcze admini naduzywaja praw admina 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)HNS

Data i godzina zdarzenia:-
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) 22  seek_de_dust2_hide_fixed_d_d

image.png

Edytowane przez lowmi
dodaje ssy z nadzuywanie praw admina
  • Smutne. 1
  • Haha! 3

Skoro chcesz to dam Ci wstępną odpowiedź, bez rozpisania demka, gdyż będzie dostępne za jakiś czas.

Zacznijmy od początku:
Poprzednia mapa, na której już miałeś pisać skargę.
Było głosowanie zrobione przeze mnie, gdyż w mapach do nominacji nie było już popularniejszych map do głosowania. Postanowiłem że zrobimy vote na zmianę mapy, które gracze nominują gracze na czacie. Ze wszystkich głosów pozostały mapy dust2 / mirage oraz wardisup. Wcześniejsze głosowanie na mapę przebiegło pomyślnie, czyli 100% graczy zagłosowało na zmianę mapy.
Wbiłeś wtedy ty i zacząłeś gadać, że piszesz skargę na mnie. Oczywiście tutaj jednym argumentem może być, że zastosowałem się do jednego punktu regulaminu dotyczącego porządku na serwerze i zmiana mapy może nastąpić tylko w przypadku problemu z utrzymaniem ów porządku. Jak pisałem głosowanie było poparte przez całe społeczność więc zmiana mapy nastąpiła na dust2.

Tutaj zaczynamy temat skargi:
Zacznijmy od pierwszej rzeczy - Przestery.
Ogółem zapomniałem że mam na mikrofonie głośność 100% [nikt wcześniej o tym mi nie wspominał] i w przypadku opowiadania pewnej rzeczy powiedziałem coś bliżej mikrofonu. Oczywiście tutaj moja wina, przepraszam. Co do drugiej osoby robiącej przestery to był gracz Sens z tego co pamiętam.

Druga sprawa: Wyzwiska.
Na wszystkie wyzwiska reagowaliśmy od razu upominając graczy o konsekwencjach. Dodatkowo dodam, ze od dwóch map mówiłem że jest sylwester, czyli koniec roku.. reasumując chodziło o to że można rozmawiać i nie będziemy karać za mini przewinienia. Wiele osób [starszych] może być pod wpływem alkoholu, gdyż jest to akurat taki dzień w tym ostatnim już dniu roku, że wiele ludzie sobie pozwalają. Oczywiście kar poszło sporo przez ten czas, co pokazuje SB [*klik*]. Większość blokad poszło właśnie na serwerze HnS w dzisiejszym dniu. Przed twoim wejściem nie było zgłoszeń praktycznie, na które też reagowaliśmy w najszybszym czasie jaki możemy [do kilku sekund].

Trzecie sprawa: Nie tylko ty dostałeś muta.
SB pokazuje że przez ostatnie godziny nadaliśmy sporo kar.

Czwarta sprawa: Nadużywanie praw admina.
Jako że była mapa dust2 upominaliśmy ciągle o tym by gracze nie wchodzili na tekstury. Nie chcemy karać graczy za to od razu, więc akurat reasumując do twojego screena Kamyk był uderzany przeze mnie, z powodu, że przez 2 raz z rzędu wszedł w tekstury. Uderzyłem go by opuścił dane miejsce, jako że są to tekstury bez podłogi oraz z nich się nie da wyjść bez podwójnego skoku. Sam też tam byłeś więc dodatkowo też powinieneś dostać bana za wchodzenie na tekstury. Chciałeś mi wtedy udowodnić, że da się wyjść z doublem. A gdy poprosiłem byś wyszedł bez podwójnego skoku natychmiast opuściłeś miejsce w pobliżu BS A.

• Lubię to! 1

Ostatni post 2021 <3

Przez uSzanowankoo,

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności