realfejmior Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Wróbeł,Uszanowankoo! i reszta serwera s Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) wyzej wymienieni admini robia przestery na serwerze i nie reaguja na wyzwiska jedynie tylko mi dali muta a caly serwer krzyczal i sie czasami prowokowal + jeszcze admini naduzywaja praw admina Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)HNS Data i godzina zdarzenia:- Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) 22 seek_de_dust2_hide_fixed_d_d Edytowane 31 Grudnia 2021 przez lowmi dodaje ssy z nadzuywanie praw admina 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Skoro chcesz to dam Ci wstępną odpowiedź, bez rozpisania demka, gdyż będzie dostępne za jakiś czas. Zacznijmy od początku: Poprzednia mapa, na której już miałeś pisać skargę. Było głosowanie zrobione przeze mnie, gdyż w mapach do nominacji nie było już popularniejszych map do głosowania. Postanowiłem że zrobimy vote na zmianę mapy, które gracze nominują gracze na czacie. Ze wszystkich głosów pozostały mapy dust2 / mirage oraz wardisup. Wcześniejsze głosowanie na mapę przebiegło pomyślnie, czyli 100% graczy zagłosowało na zmianę mapy. Wbiłeś wtedy ty i zacząłeś gadać, że piszesz skargę na mnie. Oczywiście tutaj jednym argumentem może być, że zastosowałem się do jednego punktu regulaminu dotyczącego porządku na serwerze i zmiana mapy może nastąpić tylko w przypadku problemu z utrzymaniem ów porządku. Jak pisałem głosowanie było poparte przez całe społeczność więc zmiana mapy nastąpiła na dust2. Tutaj zaczynamy temat skargi: Zacznijmy od pierwszej rzeczy - Przestery. Ogółem zapomniałem że mam na mikrofonie głośność 100% [nikt wcześniej o tym mi nie wspominał] i w przypadku opowiadania pewnej rzeczy powiedziałem coś bliżej mikrofonu. Oczywiście tutaj moja wina, przepraszam. Co do drugiej osoby robiącej przestery to był gracz Sens z tego co pamiętam. Druga sprawa: Wyzwiska. Na wszystkie wyzwiska reagowaliśmy od razu upominając graczy o konsekwencjach. Dodatkowo dodam, ze od dwóch map mówiłem że jest sylwester, czyli koniec roku.. reasumując chodziło o to że można rozmawiać i nie będziemy karać za mini przewinienia. Wiele osób [starszych] może być pod wpływem alkoholu, gdyż jest to akurat taki dzień w tym ostatnim już dniu roku, że wiele ludzie sobie pozwalają. Oczywiście kar poszło sporo przez ten czas, co pokazuje SB [*klik*]. Większość blokad poszło właśnie na serwerze HnS w dzisiejszym dniu. Przed twoim wejściem nie było zgłoszeń praktycznie, na które też reagowaliśmy w najszybszym czasie jaki możemy [do kilku sekund]. Trzecie sprawa: Nie tylko ty dostałeś muta. SB pokazuje że przez ostatnie godziny nadaliśmy sporo kar. Czwarta sprawa: Nadużywanie praw admina. Jako że była mapa dust2 upominaliśmy ciągle o tym by gracze nie wchodzili na tekstury. Nie chcemy karać graczy za to od razu, więc akurat reasumując do twojego screena Kamyk był uderzany przeze mnie, z powodu, że przez 2 raz z rzędu wszedł w tekstury. Uderzyłem go by opuścił dane miejsce, jako że są to tekstury bez podłogi oraz z nich się nie da wyjść bez podwójnego skoku. Sam też tam byłeś więc dodatkowo też powinieneś dostać bana za wchodzenie na tekstury. Chciałeś mi wtedy udowodnić, że da się wyjść z doublem. A gdy poprosiłem byś wyszedł bez podwójnego skoku natychmiast opuściłeś miejsce w pobliżu BS A. 1 Ostatni post 2021 Przez uSzanowankoo, 31 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Niepełny wzór. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi