Baltek Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Nick: Bałtóś Nick admina: Strachu Długość bana: 1440 minut Data i godzina: 2021-12-29 20:47 Serwer: JB Powód bana: info ts Mapa: Mapa: jb_obama_v5_beta Opis sytuacji: Podczas rundy hide n seek byłem w ct. Zacząłem rundę od zabicia 2 tt w gun roomie, potem sprawdziłem wszystkie cele i poszedłem na deathrun, zabiłem tam 1 osobę która nie była w ogóle ukryta ( stała na środku ). Później poszedłem zabić Kayzera który był w pokoju obok ruletki. Mogło to wyglądać dziwnie ale biegłem prosto do niego, ponieważ znalazł go wcześniej Monster który go nie zabił i sobie poszedł, minąłem się z Monsterem i poszedłem go zwyczajnie zabić ( stał po prostu pod scianą ). Na końcu spytałem się czy ktoś sprawdził secreta nad gun roomem, nikt mi nie odpowiedział więc poszedłem go sprawdzić. Poskanowałem najzwyczajniej w świecie pare razy i zabiłem kogoś. Potem wycelowałem z AWP'y i na ekranie pokazał mi się nick Shizzera. Zastrzeliłem go i już mówił, że info itp. a ja najzwyczajniej widziałem jego nick. Przycelowałem chwilę AWP'ą i pokazał mi się nick jeszcze jednej osoby oraz było nie całe 1 min do końca zabawy więc się świecił . Najzwyczajniej w świecie go zabiłem i dostałem bana za info na ts, gdzie bekashi za ten czas pisał z kolegą bo brakowału mu 2 osób do turnieju. Nie dostałem żadnego info, tylko najzwyczajniej w świecie sprawdziłem standardową kryjówkę na mapie " obama " , czyli secreta nad gun roomem. Proszę o unbana. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Otwieram na prosbe M@ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Ub @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi