Skocz do zawartości

[Przyjęte]Odwołanie od bez podstawnego bana

Udostępnij

Baltek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Bałtóś

Nick admina: Strachu

Długość bana: 1440 minut

Data i godzina: 2021-12-29 20:47

Serwer: JB

Powód bana: info ts

Mapa: Mapa: jb_obama_v5_beta

Opis sytuacji: Podczas rundy hide n seek byłem w ct. Zacząłem rundę od zabicia 2 tt w gun roomie, potem sprawdziłem wszystkie cele i poszedłem na deathrun, zabiłem tam 1 osobę która nie była w ogóle ukryta ( stała na środku ). Później poszedłem zabić Kayzera który był w pokoju obok ruletki. Mogło to wyglądać dziwnie ale biegłem prosto do niego, ponieważ znalazł go wcześniej Monster który go nie zabił i sobie poszedł, minąłem się z Monsterem i poszedłem go zwyczajnie zabić ( stał po prostu pod scianą ). Na końcu spytałem się czy ktoś sprawdził secreta nad gun roomem, nikt mi nie odpowiedział więc poszedłem go sprawdzić. Poskanowałem najzwyczajniej w świecie pare razy i zabiłem kogoś. Potem wycelowałem z AWP'y i na ekranie pokazał mi się nick Shizzera. Zastrzeliłem go i już mówił, że info itp. a ja najzwyczajniej widziałem jego nick. Przycelowałem chwilę AWP'ą i pokazał mi się nick jeszcze jednej osoby oraz było nie całe 1 min do końca zabawy więc się świecił . Najzwyczajniej w świecie go zabiłem  i dostałem bana za info na ts, gdzie bekashi za ten czas pisał z kolegą bo brakowału mu 2 osób do turnieju. Nie dostałem żadnego info, tylko najzwyczajniej w świecie sprawdziłem standardową kryjówkę na mapie  " obama " , czyli secreta nad gun roomem.  Proszę o unbana.

• Haha! 2

• SchMidT odblokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności