realfejmior Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 (edytowane) Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) dodanie kupna unbana Treść: (co chcesz zaproponować) dodanie do sklepu kupienia unbana np za 60 zl ps.dajcie może napiszcie inną kwote bo te 60 zł wziołem tak o Edytowane 22 Grudnia 2021 przez Fejmiorr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Nie xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 22 Grudnia 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 (edytowane) Chciałbym napisać na tak, niestety ale jestem zmuszony napisać Na NIE. Czemu? Otóż po wprowadzeniu takiej propki uzyskanie jakiegokolwiek darmowego unbana będzie graniczyło z cudem. Jednak przede wszystkim główna funkcja kary - represyjna - zniknie, kiedy każdy będzie mógł za kilkadziesiąt złoty się odbanować. Niektórzy po prostu będą bezkarni. To co może mieć sens, to skrócenie kary - perm bana/muta/gaga 3 miesięczną karę. Trzeba by jednak wówczas stworzyć jasne (i sztywne) zasady nadawania permów, no i nie byłoby wówczas opcji darmowego odwołania się po jakimś czasie No i cena zdecydowanie przesadzona. Takie skrócenie kary powinno kosztować nie więcej, niż 40 złoty. Unban - na nie, skrócenie kary - może na tak, jako że gram na kompetetywnych serwerach, to nie mam do czynienia z osobami, które karom o takiej długości podlegają, więc ciężko mi się za "normalnych" graczy JB czy HNS wypowiadać. Edytowane 22 Grudnia 2021 przez Tomgra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Propozycja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi