Nitrek Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Nick: [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ Nick oskarżonego: Mr.Black Mapa: ba_jail_soar_b5 Treść: admin mr.black nie ogarnia. Wydaje nie zrozumiałe polecenia zabija 1 osobę po czym gracz decoy sie pyta czy tych co kucaja zabić mr black odpowiada tak decoy zabija 2 osoby i wtedy już są 3 fk na koncie mrblack dodam jeszcze że na poprzedniej mapie jb_dust2_final2 gdzieś w połowie mapy albo wcześniej rzucił granat zaczepny obił terrorystów i zrobił 1fk po czym dał sobie ostrzeżenie Proszę o nadanie mu ct bana za nieogarnianie + fk + rzucanie granatami lub degrad Pozdrawiam [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Potwierdzam i jeszcze perfidnie wyszedł z serwera (moim zdaniem uciekł) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Dodam jeszcze że jest adminem i nie umie przyznać komuś racji i jego jedynym argumentem jest "PISZ SKARGĘ" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolednik33 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Potwierdzam:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DecoyPRO Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Potwierdzam dał sobie bardzo niskiego ct bana na 30 min a aimbotwi który niechcacy otworzył cele na 60 min i uciekł z serwera Edytowane 17 Marca 2019 przez DecoyPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masełko! Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Potwierdzam całą sutuację, Mr.Black wydał niezrozumiałe polecenia dla Terrorystów jak i dla Antyterrorystów po czym zabija jedną osobę, respawnuje ją, .Decoy i Masełko! (ja, aimbot) pytamy jakie polecenia mają terroryści, Mr.Black nam nie odpowiadał, łącznie 3FK. Mr. Black - 1FK (zrespił) .Decoy - 2FK (przeprosił obu). Supreme. Pozrawiam, Masełko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblack Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 XDDDDD powiedziałem że nie dam sb ctbana i normalnie wyszedłem, skonsultowałem się z kimś wróciłem na serwer i dałem sobie ctbana. A co mam się z wami kłócić?, nie mam czasu na to daltego mówie żebyście pisali skarge jak wam coś nie pasuje . Dałem polecenia krok przed cele bezruch do odwołania i nakaz bycia na kucaka do odwołania. Większość robiła dobrze i tych co kucali zamiast bycia na kucaka zabiłem po czym zaczeli krzyczeć że fk (demko). Granat był mape wcześniej i dałem sobie ostrzeżenie, nie wiem czy wiesz ale ostrzeżenia się co mape resetują . 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 30 minut ct bana za mało 1 To nie Ty o tym decydujesz. Spam. Przez ✪ rudyBiceps ツ, 17 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Dodam jeszcze że o wy admin nie wie że nie można mutować drugiego admina :))) oraz nie wie co to pozycja buntu! Pozdrawiam Multi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Jako iz to jest skarga na admina to moze i ja sie wypowiem. Pan mr.Czarny mutuje/gaguje za 1-2 przeklenstwa i twierdzi, ze to nadmierne przeklinanie; naduzywa mikrofonu; sam ciagle przeklina; nie ogarnia CT oraz czasem faworyzuje. Pozdrawiam Liliputek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblack Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) hahahahahh kiedy 31 minut temu, Mikrusik napisał: Jako iz to jest skarga na admina to moze i ja sie wypowiem. Pan mr.Czarny mutuje/gaguje za 1-2 przeklenstwa i twierdzi, ze to nadmierne przeklinanie; naduzywa mikrofonu; sam ciagle przeklina; nie ogarnia CT oraz czasem faworyzuje. Pozdrawiam Liliputek kiedy przeklnąłem no dawaj i kiedy faworyzowałem bo nie przypominam sobie hahha Edytowane 17 Marca 2019 przez mrblack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblack Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 35 minut temu, Multi napisał: Dodam jeszcze że o wy admin nie wie że nie można mutować drugiego admina :))) oraz nie wie co to pozycja buntu! Pozdrawiam Multi zmutowałem kiedy kolwiek innego admina hmmm nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 11 minut temu, mrblack napisał: zmutowałem kiedy kolwiek innego admina hmmm nie? ale groziles mutem dla @ Multi [potwierdzam] 13 minut temu, mrblack napisał: kiedy przeklnąłem no dawaj i kiedy faworyzowałem bo nie przypominam sobie hahha juz sie nie tlumacz, ubt rozpatrzy, bądź @ tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 ojjjj degrad chyba 1 4 ojjjj, warnik chyba. Spam. Przez ✪ rudyBiceps ツ, 17 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 19 godzin temu, [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ napisał: Dodam jeszcze że jest adminem i nie umie przyznać komuś racji i jego jedynym argumentem jest "PISZ SKARGĘ" Potwierdzam, admin zamiast wytlumaczyc czy dojsc do porozumienia z graczem po nadaniu kary na kazdy argument odpowiada "pisz skarge" jakby sie tym bronil xD, powinien ale nie musi wytlumaczc o co chodzi na say'u lub na czacie glosowym jezeli gracz nie rozumie za co kara, plus jedyne co takie gadanie "pisz skarge" robi to denerwuje i rozprowadza toksycznosc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblack Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 (edytowane) 3 godziny temu, RUMUN Andrzej napisał: Potwierdzam, admin zamiast wytlumaczyc czy dojsc do porozumienia z graczem po nadaniu kary na kazdy argument odpowiada "pisz skarge" jakby sie tym bronil xD, powinien ale nie musi wytlumaczc o co chodzi na say'u lub na czacie glosowym jezeli gracz nie rozumie za co kara, plus jedyne co takie gadanie "pisz skarge" robi to denerwuje i rozprowadza toksycznosc. Kiedy byłem toksyczyny hahahah te wypowiedzi coraz śmieszniejsze, po za tym powód zawsze napisany nie chce się kłócić z innymi to mówie żeby pisali skarge bo chce właśnie uniknąć wszelkiego rodzaju konfliktów Edytowane 18 Marca 2019 przez mrblack 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Jest dużo kontrowersji z twoim adminowaniem, skoro pozostali admini wypowiadają się o Tobie negatywnie wynika, że są pewne kłótnie. Grożąc adminowi mutem nie postępujesz poprawnie. Słowami "pisz skargę" tylko prowokujesz, zamiast spokojnie wytłumaczyć i pogadać to takie stwierdzenie "pisz skargę" jest zbyt ofensywne. @ mrblackdostaje dengu z rangi admina. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi