Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na admina

Udostępnij

Nitrek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽

Nick oskarżonego: Mr.Black

Mapa: ba_jail_soar_b5 

Treść: admin mr.black nie ogarnia. Wydaje nie zrozumiałe polecenia zabija 1 osobę  po czym gracz decoy sie pyta czy tych co kucaja zabić mr black odpowiada tak decoy zabija 2 osoby i wtedy już są 3 fk  na koncie mrblack dodam jeszcze że na poprzedniej mapie jb_dust2_final2 gdzieś w połowie mapy albo wcześniej rzucił granat zaczepny obił terrorystów i zrobił 1fk po czym dał sobie ostrzeżenie

Proszę o nadanie mu ct bana za nieogarnianie + fk + rzucanie granatami  lub degrad

Pozdrawiam [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

Potwierdzam całą  sutuację,  Mr.Black  wydał  niezrozumiałe  polecenia  dla  Terrorystów  jak  i  dla  Antyterrorystów  po   czym  zabija  jedną  osobę,  respawnuje  ją,  .Decoy   i  Masełko!  (ja,  aimbot)  pytamy  jakie  polecenia   mają  terroryści,   Mr.Black  nam  nie  odpowiadał,  łącznie  3FK.

Mr.  Black   -    1FK    (zrespił)
.Decoy   -  2FK   (przeprosił  obu).

Supreme:pepeLdance:.

Pozrawiam,   Masełko!

XDDDDD powiedziałem że nie dam sb ctbana i normalnie wyszedłem, skonsultowałem się z kimś wróciłem na serwer i dałem sobie ctbana. A co mam się z wami kłócić?, nie mam czasu na to daltego mówie żebyście pisali skarge jak wam coś nie pasuje :). Dałem polecenia krok przed cele bezruch do odwołania i nakaz bycia na kucaka do odwołania. Większość robiła dobrze i tych co kucali zamiast bycia na kucaka zabiłem po czym zaczeli krzyczeć że fk (demko). Granat był mape wcześniej i dałem sobie ostrzeżenie, nie wiem czy wiesz ale ostrzeżenia się co mape resetują :)

• Smutne. 1
  • Haha! 3

hahahahahh kiedy

31 minut temu, Mikrusik napisał:

Jako iz to jest skarga na admina to moze i ja sie wypowiem. Pan mr.Czarny mutuje/gaguje za 1-2 przeklenstwa i twierdzi, ze to nadmierne przeklinanie; naduzywa mikrofonu; sam ciagle przeklina; nie ogarnia CT oraz czasem faworyzuje. 

Pozdrawiam Liliputek :pepeLove:

kiedy przeklnąłem no dawaj :) i kiedy faworyzowałem bo nie przypominam sobie hahha

Edytowane przez mrblack

11 minut temu, mrblack napisał:

zmutowałem kiedy kolwiek innego admina hmmm nie?

ale groziles mutem dla @ Multi

[potwierdzam]

13 minut temu, mrblack napisał:

kiedy przeklnąłem no dawaj :) i kiedy faworyzowałem bo nie przypominam sobie hahha

juz sie nie tlumacz, ubt rozpatrzy, bądź @ tos1ek

19 godzin temu, [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ napisał:

Dodam jeszcze że jest adminem i nie umie przyznać komuś racji i jego jedynym argumentem jest                 "PISZ SKARGĘ"

Potwierdzam, admin zamiast wytlumaczyc czy dojsc do porozumienia z graczem po nadaniu kary na kazdy argument odpowiada "pisz skarge" jakby sie tym bronil xD, powinien ale nie musi wytlumaczc o co chodzi na say'u lub na czacie glosowym jezeli gracz nie rozumie za co kara, plus jedyne co takie gadanie "pisz skarge" robi to denerwuje i rozprowadza toksycznosc.

• Lubię to! 1

3 godziny temu, RUMUN Andrzej napisał:

Potwierdzam, admin zamiast wytlumaczyc czy dojsc do porozumienia z graczem po nadaniu kary na kazdy argument odpowiada "pisz skarge" jakby sie tym bronil xD, powinien ale nie musi wytlumaczc o co chodzi na say'u lub na czacie glosowym jezeli gracz nie rozumie za co kara, plus jedyne co takie gadanie "pisz skarge" robi to denerwuje i rozprowadza toksycznosc.

Kiedy byłem toksyczyny hahahah te wypowiedzi coraz śmieszniejsze, po za tym powód zawsze napisany nie chce się kłócić z innymi to mówie żeby pisali skarge bo chce właśnie uniknąć wszelkiego rodzaju konfliktów ;) 

Edytowane przez mrblack
  • Lubię to! 1
  • Haha! 1

Jest dużo kontrowersji z twoim adminowaniem, skoro pozostali admini wypowiadają się o Tobie negatywnie wynika, że są pewne kłótnie. Grożąc adminowi mutem nie postępujesz poprawnie. Słowami "pisz skargę" tylko prowokujesz, zamiast spokojnie wytłumaczyć i pogadać to takie stwierdzenie "pisz skargę" jest zbyt ofensywne. @ mrblackdostaje dengu z rangi admina.

Skarga została przyjęta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności