bulimek Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Nick: blumekWiek:17Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Mam potężne doświadczenie w byciu adminem, dobrze znam się ze społecznością serwera, doskonale umiem rozwiązywać problemy oraz uważam ze mogę się bardzo przydać w utrzymywaniu porządku na serwerze:)Doświadczenie w adminowaniu: admin na innej serwerowni only mirage, deathrun, surfiku i u was na arenkach 1v1(mysle ze na jailbreku też nieźle sobie poradzę:D)Jak długo gram w CS:GO?: od 2018 około 5kh na wszystkich kontach W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: rankami i popołudniami Link GT: gt gt gt (jedne z wielu nickow,badzo czesto zmieniam)Znajomość SM: 4Link do profilu Steam: steamMikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Na Wielkie TAKKK!!! +wiek +mutacja +ogar +pozbył się nieogara z administacji DX Dajcie mu szansę dobry chłopak z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 nie -toxic -czesto mu odawala 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Na nie -toxic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 TAK +wiek +mutacja +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Na NIE!!! - zachowanie - wulgarny nick miałeś XD - sb 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Nie -toxic -sb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Tak +sm +GT +Ogar 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayy Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Na Tak +Ogarnia +Mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Na Tak +ogarnie 50 minut temu, Grzechu napisał: +pozbył się nieogara z administacji DX Dajcie mu szansę dobry chłopak z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 XDDDDDD Chyba sobie jaja robisz, że osoba z takim zachowaniem i sb ma byc adminem Ostatni comms przedwczoraj za każdym razem gdy wchodzisz na serwer wyzywasz i prowokujesz wszystkich dookola i chcesz miec admina? Ja bym to zamknął z miejsca za trollowanie Nie 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 na tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutashi Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 na tak +doświadczenie +ogar +sm +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Na tak Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 na tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strachu Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Na nie - toxic - wyzywanie graczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Na tak + ogarnia + wiek + mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Nie -toxic -robienie młynu -jak na ten wiek zachowanie porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambikk Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 nie -toxic -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 na tak +ogarnia +staz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Mówiłem, żebyś poczekał oraz poprawił zachowanie. To, ze nie masz zbyt dużo commsow nie znaczy, ze nie jesteś wulgarny. Za jakiś czas można pomyśleć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi