Koncu Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Propozycja to: Modyfikacja rang na forum Treść: Forum przeniesione z myBB na IPS, więc zmieńmy też rangi, aby wyglądały bardziej pod efekt IPS. Chodzi o to, aby u np. Opiekuna bardziej rozświetlić kolor oraz dodać "błyszczenie" czyli tak jak jest aktualnie u rangi "VIP". Te urozmaicenia można dodać rangom takim jak UBT i wyżej oraz VIP, kobieta, zasłużony. LINK do poradnika i kodów na błyszczenie - https://www.mpcforum.pl/topic/1309437-tut-błyszczenie-i-podświetlenie-ranggrup-ipboard/ Edytowane 16 Marca 2019 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Przy okazji można zmienić ikonki rang. Jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Jestem za dodaniem podswietlenia do rang, tak jak napisalem wczesniej w nowym forum, nowych propozycjach. No i jakieś "błyszczenie" dla Opiekuna będzie okay, ale do reszty nyet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Jestem za, a nawet nie przeciw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 16 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 3 minuty temu, Secret_Service napisał: a ja jestem na NIE forum powinno być schludne i przejrzyste Jestem tego samego zdania, jedynie te podświetlenie dla opiekuna/moderatora mogło być dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 16 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Wydaje mi się, że już po Bożym Narodzeniu, więc chyba nie potrzebujemy choinek na forum. Zakładam, że przez podświetlenie rozumiecie cień. Zastanowię się nad tym i zobaczę jak to wygląda w wolnej chwili. Sprawa została wyjaśniona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi