PoKSoN Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Link do steam:- Link do steam oskarżonego:- Nick oskarżonego: @ TomSoneK Opis sytuacji: Major admin który totalnie nic nie robi aby ulepszyć serwer/przywrócić do żywych ( wnioskuje tak patrząc na aktualności DRv1 i opinie ludzi, lecz nie miałem okazji tam pograć bo serwer stoi prawie ciągle pusty ), prosiłbym właścicieli o przyjrzenie się @ TomSoneK czy robi cokolwiek dla serwera. Serwer: DRv1 Data i godzina zdarzenia:- Dowody: Ostatnia aktualność była 28 lutego wprowadzona przez Ferbera. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) Aktualnie pisałem z xbonio o nowym konkursie co do propozycji to także pisałem ale 0 odpowiedzi a tak to co innego mam robić? Edytowane 21 Listopada 2021 przez TomSoneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoKSoN Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Teraz, TomSoneK napisał: Aktualnie pisałem z xbonio o nowym konkursie co do propozycji to także pisałem ale 0 odzewu Okej, napisałem bo nie wiem jak wygląda sytuacja od ''kuchni'' ale od strony osoby trzeciej nie za dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) Ej ziomy ten serwer upada od 2 lat Nie lepiej go usunąć i zainwestować w coś co się przyda? 😂 Plan przywrócenia serwera do żywych poległ już przed tym zanim ja zostałem majorem. Edytowane 29 Listopada 2021 przez IGonnaHitYa 3 1 Spam, nie wnosisz nic do skargi. Przez bartaz, 29 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Ale jak major admin ma robić rzeczy na serwerze jak nie ma FTP, a tym bardziej plików serwera? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi