ReXon Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Nick: ReXon Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: jestem stałym graczem areny skilla, jak i byłym administratorem i chciał bym wrócić na starą posade Doświadczenie w adminowaniu: były admin drv1, Jb#2 Jak długo gram w CS:GO?: z 3 lata? nie jestem w stanie dokładnie tego stwierdzić W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: po 16 w tygodniu a w weekendy potrafie siedzieć cały dzień Link GT: GT Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: oczywiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 na tak +bardzo kulturalny i przyjazny +bardzo pomocny +doświadczenie +ułomność (żarcik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 (edytowane) Okres próbny +mutacja +doświadczenie Edytowane 18 Listopada 2021 przez uSzanowankoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 18 Listopada 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Gdyby nie VAC ;v - link do steama z podania kochani <3 - słabe podanie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) Na nie - Niedawny VAC ban - Podanie na odwal, w żaden sposób mnie ono nie przekonuje - Były niedawne temu zatargi związane z Twoją osobą link: Steam z VAC banem Edytowane 19 Listopada 2021 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferdek Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 - Vac - SM Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 nie -vac -za duzo adminow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Imagine napisać skargę 4 godziny po skardze na siebie xddd Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Aktywny vac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi