Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie

Udostępnij

Kaczi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kaczi
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Podoba mi sie bardzo serwer, gram na nim od 2 tygodni i jak widze co sie dzieje bez admina na serwerze to to jest hit wiec glownie chodzi mi o lepszy konfort podczas rozgrywki. Mam pomysl na dodanie zabawy kolejnej na serwer. 
Doświadczenie w adminowaniu: Brak
Jak długo gram w CS:GO?:  6 lat
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:  od 15 do 2 w nocy (roznie bywa(
Link GT: https://www.gametracker.com/player/%5BNinja%5D%20Kaczi/137.74.7.15:30050/
Znajomość SM:2/10 (jestem programista i szybko sie ucze takich rzeczy)
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/152357/
Mikrofon: TAK

Mutacja głosu: TAK
Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK

Na tak

masz ok. 5000 min na serwerze w przeciągu ostatnich 14 dni, co daje srednio 300 min dziennie. Tak aktywnych adminow potrzebuje jb

Wiek nie tylko na papierku, jesteś ogarnięty, kulturka chyba jest. Nie masz żadnego commsa(!!!). 
jeszcze do tego spoko morda
o takich adminow nic nie robiłem

Spoiler
Godzinę temu, Kaczi napisał:

@ kingu czytli nie przyjmiecie tylko dlatego ze innym nie przyjmowaliscie czy mam za maly staz? Jak czytalem podanie o admina to bylo napisane ze wystarczy 24h. 60% mojego czasu na serwie nie ma admina a ja jestem bardzo aktywny.

ps jest taka zasada ze pod swoimi podaniami się nie pisze

Godzinę temu, Kaczi napisał:

Definitywnie na NIE
- Jesteś totalnym świeżakiem na serwerze. Podania z taką małą ilością przegranego czasu na serwerze, powinny być automatycznie odrzucane bez żadnej dyskusji.

- Nieczytelne podanie, wygląda to bardziej jakby pisał to jakiś 13 latek, a nie 20 latek.

- Odpowiadasz pod swoim własnym podaniem, kolejny powód dlaczego powinno być ono odrzucone.

Edytowane przez Karczmi

@ Karczmi 1. Totalnym swiezakiem nie jestem bo gram w samego csa od prawie 10 lat, gralem na takich serwerach mega czesto i duzo dlatego szybko ogarnalem co sie dzieje, po prostu mialem przerwe od csa ale na nowo mam zajawe.

2.Nie rozumiem co jest nieczytelne, staralem sie opisac wszystko najlepiej jak moglem a nie zero-jedynkowo.

3.Chce po prostu prowadzic jakas dyskusje na ten temat 

• Smutne. 1
  • Haha! 1

Nie wypowiadaj się pod własnym podaniem, spam!

Przez bartaz,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności