Diamont Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach)$Diamont$ Imię: Patryk Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Codziennie wchodzę na forum, już trochę spędziłem czasu na serwerowni i myślę ze sie nadaję Doświadczenie w moderowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz, z jakimi silnikami pracowałeś, itp.) Byłem moderatorem na innej sieci juz Ile czasu poświęcam forum dziennie: 2h Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy) Jestem osobą miłą, pomocną, chętnie nawiązuje nowe znajomości. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: nwm coś może zrobiłem Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) ts/dc/fb/steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Nie -mało rozwinięte to podanie. Mało da się doczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 na tak +ogarnia jako jedyny +aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 na nie -słabo rozwinięte podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Na tak +Wiek +Miał majora ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Nie -slabe podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 nie mental slabo rozwinieta glowa slabe towarzystwo podanie dla beczki napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 2 Listopada 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 + były major DR (więc powinien ogarniać - Podanie na odwal się - Słaba aktywność - prowokacyjne zachowania po rezygnacji z majora (nie, nie pomyliłem cię malcuchem) Przede wszystkim przez długi czas po rezygnacji nie brałeś udziału w życiu forum, dopiero co wróciłeś do życia Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Na tak +brak ogarnietych moderatorow +ogar +staz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 (edytowane) NIE - Odpierdala na serwerach - Nie wiem wogole kto to - Jak on go dostanie to ta sieć zejdzie na psy **UJ hejterom w oko Edytowane 2 Listopada 2021 przez 18Stka 1 1 Kultura Przez RuteK, 2 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi