uSzanowankoo Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Witajcie Areniacy po sporej przerwie od Akcji Tygodnia na naszej sieci! Teraz mam nadzieję, że będę wstanie codziennie pracować nad tym wszystkim i co tydzień pojawią się kolejne akcje naszych graczy! Gracz @Ponczuszdołał zrobić najlepszą akcję w danym tygodniu. Wygrywa on VIP'a na dowolnym serwerze ArenySkilla na okres 7 dni - w celu odebrania nagrody wystarczy skontaktować się z @ xBonio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 31 Października 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Montaż: za długo czekamy na ostatniego fraga Sama akcja spoko, aczkolwiek ja osobiście jestem bardziej fanem clutch'ów (np 1v5/6 smerfa) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Ponczek jak zawsze miał farta i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi