Skocz do zawartości

Poradnik - komenda na fps + szybsze alt tabowanir

Udostępnij

wwawdwdadwdadww

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, w tym poradniku chciałbym Wam przedstawić komendę, która nie dawno została dodana do cs'a. Jest to komenda, którą dodaje się w opcjach uruchamiania cs'a, aby wejść do opcji uruchamiania należy wejść w bibliotekę steam>prawym właściwości na cs'a>opcje>ustaw opcje uruchamiania. Po otworzeniu się konsolki wpisujemy -d3d9ex komenda ta powoduje to, że np. gdy kliknie nam się alt + tab przez przypadek to zazwyczaj czekało się dobre 5-10 sekund, aby z powrotem powrócić do cs'a, dzięki tej komendzie wchodzimy do cs'a w zaledwie sekundę od zminimalizowania gry. Niektórym również komenda ta dodaje sporą ilość fps'ów, tak jak mi.

Mam nadzieje, że poradnik się przyda.

Edytowane przez Weariful
  • Smutne. 1

Słaby poradnik, zero estetyki, a w dodatku piszesz tutaj o rzeczach, które zostały opisane w ostatnim opisie update'a w cs'ie.

Edit. Dobra meh, powiedzmy, że dobry poradnik dla ludzi, którzy nie interesują się zbytnio cs'em i update'ami w nim, może trochę za szybko wysunąłem opinię. Brak jakiejkolwiek estetyki, ale jak to ujął Yamakashi "Nie ważne jak ważne, że działa". :pepo: 

Edytowane przez raveN
  • Haha! 1

• raven zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności