wwawdwdadwdadww Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Cześć, w tym poradniku chciałbym Wam przedstawić komendę, która nie dawno została dodana do cs'a. Jest to komenda, którą dodaje się w opcjach uruchamiania cs'a, aby wejść do opcji uruchamiania należy wejść w bibliotekę steam>prawym właściwości na cs'a>opcje>ustaw opcje uruchamiania. Po otworzeniu się konsolki wpisujemy -d3d9ex komenda ta powoduje to, że np. gdy kliknie nam się alt + tab przez przypadek to zazwyczaj czekało się dobre 5-10 sekund, aby z powrotem powrócić do cs'a, dzięki tej komendzie wchodzimy do cs'a w zaledwie sekundę od zminimalizowania gry. Niektórym również komenda ta dodaje sporą ilość fps'ów, tak jak mi. Mam nadzieje, że poradnik się przyda. Edytowane 14 Marca 2019 przez Weariful 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 0 obrazków i łatwo się pomylić. niepostarałeś sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Teraz, Studziak napisał: 0 obrazków i łatwo się pomylić. niepostarałeś sie Nie ma mnie na kompie i za szybko raczej nie wejde przez problemy, ale zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Mogles sie bardziej postarac. Taki mehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 1 minutę temu, Kostek napisał: Mogles sie bardziej postarac. Taki mehh Co to przedszkole, ze mam obrazki dawać? Wszystko jasno opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Spoko poradnik, jak zadziała to będzie super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Spoko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Słaby poradnik, zero estetyki, a w dodatku piszesz tutaj o rzeczach, które zostały opisane w ostatnim opisie update'a w cs'ie. Edit. Dobra meh, powiedzmy, że dobry poradnik dla ludzi, którzy nie interesują się zbytnio cs'em i update'ami w nim, może trochę za szybko wysunąłem opinię. Brak jakiejkolwiek estetyki, ale jak to ujął Yamakashi "Nie ważne jak ważne, że działa". Edytowane 14 Marca 2019 przez raveN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 14 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Komenda rzeczywiście działa jak dla mnie na + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 1 minutę temu, raveN napisał: Słaby poradnik, zero estetyki, a w dodatku piszesz tutaj o rzeczach, które zostały opisane w ostatnim opisie update'a w cs'ie. Nie każdemu się chce przeglądać to co oni tam piszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Jest git stupuku 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 no i gut mi pomogło na fps 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 poradnik jak ustawić komendę startową w moim przypadku nie pomogło przy alt tabowaniu słaby poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 1 minutę temu, Mroxer napisał: poradnik jak ustawić komendę startową w moim przypadku nie pomogło przy alt tabowaniu słaby poradnik Sprawdź bo może coś źle wpisałeś, a fpsy pomogły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Wszystko dobrze wpisane, a co do fpsów no to jest tam jakaś mały przyrost z 380 do 400, co nie zmienia faktu, że się nie postarałeś z tym poradnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Wybacz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 ok git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Luks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Chyba działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi