frosztj Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 (edytowane) Nick: Frosztj Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na serwerze często nie ma admina, potrafię ogarnąć i poradzę sobie na spokojnie z serwerem, jak za czasów admina Doświadczenie w adminowaniu: Wiele razy admin, 2x m@ i wiele lat doświadczenia do tego ubt i o@ Jak długo gram w CS:GO?: Od premiery W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zależy od dnia, ale zazwyczaj wieczorne lub szkolne Link GT: easy ninja THC Znajomość SM: 8 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 20 Września 2021 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Na Tak +aktywność +mutacja +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Na Tak +Wiek +Bardzo Dobra Znajomość Sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Na tak +Wiek +Sm +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Yes +wiek +doswiadczenie +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Na tak Wiek Ogar Sm Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) Ogarniasz i regulamin i sm i fajne bindy tylko często ci się zdarza ze wchodzisz i właściwie siedzisz na afk, mysle ze jako admin byś to wyeliminował, na tak Edytowane 21 Września 2021 przez Australia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 tak sm wiek doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thatsnotme Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Jestem Na nie + wiek - aktywność to jb proszę pana - po tygodniu zrezygnujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Na tak + Doświadczenie + wiek + nie wiem kim jesteś ale myślę że się nadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Ta +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Na tak. WIek Ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi