Nitrek Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Propozycja to: Wyplata z gangu/dodanie double jumpa Tresc: Uprzejmie prosze o dodanie podpounktu w gangu zeby móc wypłacić fajki lub dodać jump w gangu ponieważ 350000 fajek za skok pójdzie w błoto bo jak ktoś mam maks gang to nie ma co z tymi fajkami zrobić czyli ponad 150zl pójdzie w błoto. Proszę o rozpatrzenie tego w jak najszybszym czasie. Pozdrawiam kubuś Edytowane 12 Marca 2019 przez raveN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Jestem na tak lecz fajnie by było gdyby w tylko właściciel mógł wypłacać bo tak to ludzie będą chcieli wejść do gangu by go okraść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Double Jump zostal usuniety i nie ma zamiaru wracac. Nie ma po co wyplacac fajek bo zostana na ulepszenia w gangach 2.0. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Double Jump usuniety i nie zostanie najprawdopodobniej przywrocony, takze nie ma co na to liczyc. Co do propki odnosnie wyplat z gangow jestem na nie, niech fajki zostana na przyszle upgrade'y. Edytowane 12 Marca 2019 przez raveN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 12 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Propozycja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi