mefisTo Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Propozycja to: Dodanie nowej zabawy Wojna Gangów Treść: Chciałbym zaproponować nową zabawę i tak jest mało tych zabaw a każdy tylko 3 gra bo najfajniejsze. To tak Wojna Gangów nie chodzi oto że gangi na gangi np. Ninja gang na gang Clique tylko jest 16 osób na serwerze i dobiera po 4 albo jakoś i każdy gang ma inny kolor czyli drużyna na drużynę. Myślę że coś się z tym da zrobić a jak nie to trudno trzeba spróbować czegoś nowego. Pozdrawiam ? Mniej więcej chodzi oto : "Wojna gangów to zabawa która polega na tym, że jest się podzielonym na trzy grupy (Niebiescy,Zieloni,Czerwoni,zaczyna się walka między kolorami. Walki trwają aż do pozostania ostatniej osoby"? piszcie jakieś też swoje modyfikacje co można zmienić ? jak coś źle napisałem proszę mnie poprawić ? Edytowane 12 Marca 2019 przez MefisTo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Na tak tej zabawy już dawno brakowało na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Pomysł fajny, ale co z osobami bez gangu? Jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Przydałaby sie się nowa zabawa lecz osoby bez gangu by musiały tworzyć 1 drużynę albo poprostu zrobić to jakoś inaczej np: jest 10 osób na serwerze i wtedy by były drużyny po 2 osoby losowo albo z gangu myślę że to jest fajny pomysł ale trudno to będzie zaopatrzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Ale to nie jest taka zabawa że tyko osoby w gangu wszyscy w to się bawią losuje na kolory jest 3 grupy czy tam więcej i przydziela ci kolor postaci i takie kolory sa razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 1 godzinę temu, Studziak napisał: Pomysł fajny, ale co z osobami bez gangu? Jestem na nie Studziak, czytaj ze zrozumieniem propke. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 No wlasnie nie skumaliscie poprostu dzieli losowe osoby na tzw gangi czyli druzyny Spoko pomysl jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Czegoś nie rozumiecie, tutaj każdy ma swój kolor, a dokładniej gangu do którego należą (czerwoni, niebiescy, żółci, zieloni) i po prostu walczą między sobą. Pomysł jest okay, ale nie zostanie to pewne dodane, gdyż jest częścią pluginu TeamGames, którego @ Yamakashikiedyś próbował wgrać na serwer, lecz niestety nie działał on poprawnie. Na tak, aczkolwiek tak jak napisałem powyżej raczej nie będzie to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 12 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Napiszę wojnę gangów jak benio wprowadzi swoje gangi 2.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 12 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi