Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na Admina i gracza

Udostępnij

Anonowski

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Nikolaus1253/

Link do steam oskarżonego: ---

Nick oskarżonego: Mikus, frytka
Opis sytuacji: Mikus notorycznie mnie obraża zmienia nicki np @all, próbując mnie złapac na muta na wszystkich. Mikus zyczy smierci mi i mojej rodzinie a Frytka tylko wszystko popierał i nie widzial nic w tym złego jako admin. Na serwerze byl harmider i nie pomagał mi.
Serwer: DR V2 CSGO

Data i godzina zdarzenia: 22
Dowody: Demko 22 banana land cala mapa

• Haha! 4

Admin admina może zmutować itp. 

W takiej sytuacji, skargi raczej powinny być kierowane do m@ w celu np. Nie ośmieszenia się w publice 

Napisałeś skargę bo chcesz żeby dostał dłuższą kare?

Również porozmawiaj z m@ o dodanie oskarżonego gracza na black listę - wtedy hulaj dusza piekła nie ma 

Nadal skarga nie ma raczej sensu, skoro gracz dostał kare, tylko killerek się wypowie i nie widzę sensu w kontynuowaniu "dyskusji"

7 minut temu, Anonowski napisał:

Dałem muta dla mikusa ale mi chodzi tu że skargi o dużo dłuższego muta, ponieważ on cały czas robi to samo a frytce nie mogę nic zrobić ponieważ ma admina, a nie wykonuje czynności. @ asaso

Masz admina, możesz zobaczyć sb i dać dłuższego muta jeżeli dana osoba notorycznie dostaje jak i również masz kontakt z m@. Więc nie widzę tu sensu skargi na mikusa. Jak juz to na frytkę lecz było was 2 na serwerze i musicie się dzielić obowiązkami admina. Po co masz admina jeżeli piszesz skargę na gracza???

dodam jeszcze ze frytka napisał rezygnacje.

Edytowane przez Diamont

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności