Anonowski Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Nikolaus1253/ Link do steam oskarżonego: --- Nick oskarżonego: Mikus, frytka Opis sytuacji: Mikus notorycznie mnie obraża zmienia nicki np @all, próbując mnie złapac na muta na wszystkich. Mikus zyczy smierci mi i mojej rodzinie a Frytka tylko wszystko popierał i nie widzial nic w tym złego jako admin. Na serwerze byl harmider i nie pomagał mi. Serwer: DR V2 CSGO Data i godzina zdarzenia: 22 Dowody: Demko 22 banana land cala mapa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 (edytowane) warto wspomnieć dodatkowo Mikus został ukarany mute`m, dlatego też skarga powinna zostać zamknięta@ Moderator Edytowane 6 Września 2021 przez naiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Z rang na forum wynika, że jesteś adminem drv2. Czemu więc na to nie zareagowałeś? Można dać w takiej sytuacji mute przez sid przez status w konsoli lub ew. Menu admina. Napisałeś skargę w której sam siebie obciążasz? @ Killerek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonowski Opublikowano 6 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Dałem muta dla mikusa ale mi chodzi tu że skargi o dużo dłuższego muta, ponieważ on cały czas robi to samo a frytce nie mogę nic zrobić ponieważ ma admina, a nie wykonuje czynności. @ asaso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Admin admina może zmutować itp. W takiej sytuacji, skargi raczej powinny być kierowane do m@ w celu np. Nie ośmieszenia się w publice Napisałeś skargę bo chcesz żeby dostał dłuższą kare? Również porozmawiaj z m@ o dodanie oskarżonego gracza na black listę - wtedy hulaj dusza piekła nie ma Nadal skarga nie ma raczej sensu, skoro gracz dostał kare, tylko killerek się wypowie i nie widzę sensu w kontynuowaniu "dyskusji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 (edytowane) 7 minut temu, Anonowski napisał: Dałem muta dla mikusa ale mi chodzi tu że skargi o dużo dłuższego muta, ponieważ on cały czas robi to samo a frytce nie mogę nic zrobić ponieważ ma admina, a nie wykonuje czynności. @ asaso Masz admina, możesz zobaczyć sb i dać dłuższego muta jeżeli dana osoba notorycznie dostaje jak i również masz kontakt z m@. Więc nie widzę tu sensu skargi na mikusa. Jak juz to na frytkę lecz było was 2 na serwerze i musicie się dzielić obowiązkami admina. Po co masz admina jeżeli piszesz skargę na gracza??? dodam jeszcze ze frytka napisał rezygnacje. Edytowane 6 Września 2021 przez Diamont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Admin zrezygnował z posady Gracz otrzymał kare, jak mówi "poszkodowany " @ SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Admin napisał rezygnację: Gracz dostał mute. Jeśli chodzi o dłuższą karę należy skontaktować się z Major Adminem Serwera @ Killerek Zamykam. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi