Skocz do zawartości

[Przyjęta] wiek w podaniach

Udostępnij

naiz

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) zmiana w wymaganiach na admina
Treść: (co chcesz zaproponować) usunięcie wieku 15 lat, nie ma to praktycznie sensu, co widać w podaniach. Większość graczy składających podanie na jail`u nie posiada mutacji, a ma 15 lat. Czy to możliwe?
Wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem będzie danie możliwości m@ wybranie, czy dany gracz się nadaje pod względem dojrzałości, a nie wieku, przy którym i tak można skłamać.

9 godzin temu, naiz napisał:

Wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem będzie danie możliwości m@ wybranie, czy dany gracz się nadaje pod względem dojrzałości, a nie wieku, przy którym i tak można skłamać.

Przecież to Major przyjmuje podania xD

9 godzin temu, naiz napisał:

nie posiada mutacji, a ma 15 lat. Czy to możliwe?

Sam mutacje  zacząłem przechodzić dopiero w wieku 16 lat, więc możliwe

Na Nie

• Moderator
2 godziny temu, #$Monster$# napisał:

Na nie 

Mam 15 lat i nie mam mutacji więc jest to możliwe 

Nikt nie mówi, że nie można tak mieć, ale jest to dziwne, że w podaniach 90% osób, które mają 15 lat odpowiedź na pytanie mutacja jest negatywna. Mi to ciężko ocenić, w sumie, bo sam mutacje skończyłem w wieku 14 lat. 

Co do propozycji: Wydaję mi się, że najlepszym wyborem będzie usunięcie teoretycznego wstępu do podania. Dlaczego? Większość tych magicznych 15 letnich aplikantów wtedy nie będzie aż tak nabijać tego wieku. Skoro jest teoretycznie na papierze, że od 15stu to sobie dodaje brakującą liczbę. Bez wyżej wymienionego wymagania większość może zaprzestać niecnego procederu podwyższania sobie wieku. Oczywiście mam na myśli podania na rangę typu admin, bo rangi wyższe powinny mieć jednak ten wymagany szczebel wiekowy. Wyborem M@ będzie czy przyjmie młodziaka, więc ^>^

• Lubię to! 1

• Administrator Forum
3 godziny temu, frosztj napisał:

Przecież to Major przyjmuje podania xD

Sam mutacje  zacząłem przechodzić dopiero w wieku 16 lat, więc możliwe

Na Nie

Mody odrzucają podania, które nie spełniają wymagań. Natomiast ja też w wieku 15 lat nie miałem mutacji, więc jest to możliwe.

Najlepiej by było, gdyby major admin mógł sam decydować o minimalnym wieku poprzez zmianę tego wymagania w regulaminie podań. Teoretycznie nigdzie nie jest napisane, że tak nie można, ale dobrze by było, gdyby taki proceder został "zalegalizowany". (Zresztą na jb minimum to 15, a na innych serwerach 16, więc widać, że coś jest na rzeczy).

Zmiana na to ^ tak, usunięcie - nie.

Edytowane przez Tomgra

@ Tomgra

Ale podanie można otworzyć w przypadku jeśli major admin skontaktuje się z właścicielem sieci:
"11. Każdy major ma przestrzegać wymagań w podaniach na admina i nie robić wyjątków dla graczy.

- Jeżeli gracz jest dobrym kandydatem, a nie spełnia jakiegoś wymagania, można poprosić Właściciela Sieci o zgodę"

W tym przypadku raz sam pisałem do Właściciela o w sprawie odrzuconego podania z powodu wymogów wiekowych.
Benio otworzył podanie po kilku sekundach jak odczytał wiadomość.

Propozycja jest na sprawach sieci, więc podałem serwer Mirage jako dodatkowy powód.

Wkrótce osoby mające 10 lat będą składać podania na admina - szanujmy się ale tutaj nie chodzi o mutację ale też o inteligencję, którą człowiek powinien z wiekiem powiększać.
Sam bym był dobrym przykładem, gdyż byłem adminem w danym czasie [wieku ~15 lat] na serwerach Cs 1.6 ale co potrafiłem zrobić to już inna kwestia :EZ:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności