Skocz do zawartości

[Odrzucone] Propka zablokowanie podnoszenia dla CT rzeczy typu: exo buty

Udostępnij

desza

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) nowa rzecz
Treść: (co chcesz zaproponować) w odniesieniu do tej skargi klik proponuje zablokowac podnoszenie dla ct smieci typu exo buty, spadochron, tarcza itp

• Lubię to! 1

Nazwy tematów muszą określać ich treść.

Przez bartaz,

15 godzin temu, Australia napisał:

Ct nie może tego podnosić, bo daje to znaczną przewagę nad tt. Zablokowanie tego dla ct oznaczało by zablokowanie również dla tt a wtedy arcade b6 nie ma sensu, bo wychodzi praktycznie b4.

jesli jednak da się zablokować tylko dla ct jestem na tak

Tak, da się zablokować podnoszenie tylko dla CT

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony

Nie za bardzo da się to zablokować dla CT; jedynie wyłączyć jednorazowo. Także jeżeli to można znaleźć na mapie, to trochę słabo.

Wyjaśnienie techniczne: Te "exo buty" to nie jest broń w csgo, więc nie ma żadnego sensownego event'u, który by śledził ich uzyskanie (a przynajmniej nie wydaje mi się, żeby był).

W rezultacie zablokowanie polegałoby na cyklicznym wyłączaniu dla całej drużyny. Nie jest to zbyt optymalne rozwiązanie.

Innym rozwiązanie, które przychodzi mi na myśl działa na takiej samej zasadzie, ale tylko w wyznaczonej strefie; minusem jest konieczność ustawiania tych stref na mapach.

Podsumowując wszystkie powyższe rozważania, da się zablokować, ale trzeba by było ustawiać strefy na każdej mapie z takimi butami do podniesienia, żeby nie obciążać niepotrzebnie serwera.

Link do skryptu w razie, gdyby propozycja została przyjęta: https://gist.github.com/Avgariat/988a56a36c59fd711a6657555a194118

• bartaz zmienił(a) tytuł na Propka zablokowanie podnoszenia dla CT rzeczy typu: exo buty
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności