Moderator xdar1uNqq Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Nick: xdar1uNqqImię: DariuszWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT: Miałem tę rangę, ale ją straciłem, mimo wszystko dalej oglądałem skargi/odwołania, więc na rangę nie lecę. Żałuje paru decyzji, ale chcę wrócić i dalej wykonywać prace UBTka. W tamtym czasie pokazałem, że nie faworyzuje kolegów m.in ban igonny. Odkąd Avgariat dał mi szansę nie wdałem się już w aferę, a nawet pogodziłem się m.in z Kingiem i Naizem. Do mojej pracy, którą wykonywałem nie było nigdy żali. Myślę, że zasługuję na ostatnią szansę w roli, w której czułem się najlepiej. Ciężko o osobę, która ogarnia w taki sposób serwery AS. cytując Piłsudskiego: Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo.Doświadczenie w ocenianiu demek: Byłem UBTkoACTkiemJak długo gram w CS:GO?: 5 latIle czasu poświęcam forum dziennie: 3-5Znajomość SM: 5Link do profilu steam: SteamKontakt: forum i stim^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Na tak Ogar Doswiadczenie Naiz dostal 2szanse Nie ma ubt a tak ½ skarg rozpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 no jasne, na TAK doswiadczenie aktywnosc wiek dobry ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 TAK +STAŻ +WIEK +OGAR +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Na tak i tak sporo skarg pisze to dlaczego ma nie dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Na +wiek +staż +doświadczenie +sm +aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Pisanie na tak pod twoimi podaniami jest niebezpieczne, bonio takim osobom to zapamiętuje, ale mimo wszystko: Na tak; + Doświadczenie + Ogarnął zachowanie + już jest nieoficjalnym UBT - Jednoosobowy UBT @ naizwystarcza - Bonio cię nie lubi Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez Tomgra 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 na tak +ogar +doświadczenie +chęć oglądania demek +pomocny @ xdar1uNqqkiedy liga kolego :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 na tak doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Na tak +Wiek +Doświadczenie +Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Na duże tak +doświadczenie +sprawdza demka charytatywnie +zależy mu +ma swoje redemption +naiz dostał szanse +nie strolluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Na Tak +BezStronny +doswiadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 najlepszy kandydat nie oszukujmy sie, tamci to wielkie XD. jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Na tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Tak, +ogarnięty w tych sprawach +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Tak +aktywnosc +doswiaczenie +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 +najlepszy kandydat obecnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Samo podanie przekonuje, że Ci zależy. Na tak +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Tak + Ogarniasz skargi Tylko nie dawaj mojego ip nikomu nabie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 + doświadczenie + wiek + aktywność + stary fajny gracz Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 + jesteś jedną z kilku osób, które chcą pomagać i regularnie zgłaszają różne rzeczy + nie widzę, byś odwalał w ostatnim czasie ja bym brał, tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Na tak +doswiaczenie +wiek +sm +Najlepszy kandydant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Proste że na tak. +Najlepszy kandydat +doświadczenie +wiek +przekonujące podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Ta sieć to Twoje życie więc skargi będą szybko rozpatrywane. +Aktywność Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 + no chce szybko rozwiązywać demka +wiek +doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi