18Stka Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Nick: MówiłaŻeMa18 Imię: Sebastian Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Z racji iż Uszanowanko zrezygnował z rangi UBT , to chciałbym spróbować swoich sił w tej roli , może dużego doświadczenia z tą rangą nie mam ale szybko się uczę i myślę że dałbym sobie radę w tej roli. Jestem na arenie jakiś czas i myślę że część graczy mnie kojarzy z serwerów i nie tylko . Za dawnych czasów grałem na cheatach także potrafię rozróżnić cheatera od zwykłego skillowego gracza . Wiem jak działają cheaty typu : Aimbot , Wallhack , Spinbot , trigerbot , chamsy i wiele wiele innych . Doświadczenie w ocenianiu demek: Ostatni raz ubt miałem 2 lata temu na innej sieci serwerów, także doświadczenie jakieś mam . Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: To zależy , ale jeżeli się dostanę to postaram się jak najwięcej. Znajomość SM: 5 Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/18stka/ Kontakt: Steam , Facebook , Forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 tak ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Na nie Zewzgledu na to ze masz male doswiadczenie , mysle ze beda lepszi kandydaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 nie mental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Nie -Lepsi kandydaci na to stanowisko :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Dariunek > Ty > Rastafari Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Nie Lepszy kandydat Xdar w serduchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Kurła, chłopie, po tej twojej śmiesznej skardze, w której pokazałeś brak znajomości regulaminu skarg (co w przypadku rangi UBT jest kluczowe), to ty nie masz co liczyć na rangę. Spoiler Na NIE Zupełny brak klasy z tą skargą Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Na nie Są lepsi kandydaci np @ xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 - aktywność - regulamin Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi