uSzanowankoo Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Kolejny tydzień naszego eventu był strasznie ubogi w zgłoszenia więc na start tematu ogłaszam, że w kolejnym tygodniu możecie zgarnąć nie tylko standardową nagrodę jaką jest vip na naszych serwerach ale też skina do gry Counter-Strike Global Offensive!! Dokładniej jest to Five-SeveN | Wściekły tłum [po testach bojowych]. Oczywiście danego skina funduję ja sam W obecnym tygodniu naszym zwycięzca pozostał @ Rastafari, który udostępnił swoją akcję z serwera Only Mirage. Wygrywa on VIP'a na dowolnym serwerze ArenySkilla na okres 7 dni - w celu odebrania nagrody wystarczy skontaktować się z @ xBonio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Ładna akcja @ Rastafarigrzechu dumny. No szkoda że wtedy wszystkie kille mi zabrałeś XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) Nie no, X_D Montaż dobry, ale już nawet akcje Cioska były lepsze. @ uSzanowankoonapisz do bonia, by dodał na chat informacje o tym evencie, to może będzie więcej zgłoszeń. Spoiler Żeby nie było, że jestem hejter, to podesłałem też coś od siebie Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez Tomgra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 8 godzin temu, Tomgra napisał: Nie no, X_D Montaż dobry, ale już nawet akcje Cioska były lepsze. @ uSzanowankoonapisz do bonia, by dodał na chat informacje o tym evencie, to może będzie więcej zgłoszeń. Ukryj zawartość Żeby nie było, że jestem hejter, to podesłałem też coś od siebie Nie no luz, każdy może mieć swoje zdanie, ja tam myślę, że Akcja dobra. A Vipka sobie odbiore kiedy kompa dostanę w swoje ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 11 godzin temu, Tomgra napisał: Nie no, X_D Montaż dobry, ale już nawet akcje Cioska były lepsze. @ uSzanowankoonapisz do bonia, by dodał na chat informacje o tym evencie, to może będzie więcej zgłoszeń. Pokaż ukrytą zawartość Żeby nie było, że jestem hejter, to podesłałem też coś od siebie Dodam jeszcze ze taka akcję może zrobić kazdy gracz rtlko trzeba trochę więcej szczęścia akcja taka sobie Szk0da ze nie mozna starych demek dac bo nie bylo by sznas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Słaba ta akcja chyba musze pokazać klasę tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 18 godzin temu, kingu napisał: Szk0da ze nie mozna starych demek dac bo nie bylo by sznas "Akcja tygodnia" Ciekawe czemu nie można Montaż oddaje, ale akcja nie oddaje, bo tak wygląda co druga runda w kuchni Jestem z Ciebie dumny, że tym razem nie svipek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 nic dobrego nah cioska akcje z svipem > twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi