Skocz do zawartości

[Odrzucone] Proszę o jeszcze jedną szansę. Podanie

Udostępnij

Rastafari

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Rastafari
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Dużo graczy mnie zna, ogarniam komendy Admina, byłem dobrym Adminem ale przez mojego kija w dupie wyszło jak wyszło tak samo jak z błędem ze Steam'em. Chcę dostać jeszcze jedną szansę i pokazać że mi zależy na tej randze. Teraz jest dużo skarg z JB a z moją znajomością regulaminu i za pozwoleniem któregoś z UBT sprawdziłbym skargę. 500 godzin już przegrane na serwerze (lub więcej) także jakieś doświadczenie mam, z wszystkich linków gt wychodzi mi 37k minut, czyli można uznać, że 40k minut będzie i byłbym w Top 10 graczy na gt. Po tej degradacji myślę, że nie powinienen mieć kija ponieważ skończy się wtedy źle ze mną. Wiem, niektóre rozmowy ze mną nie skutkowały ponieważ miałem problemy w życiu a jeżeli chodzi o Shizerxa to napisałem @ SchMidTowi jak to wyglądało i że bym nikogo nie faworyzował. Chcę dostać jeszcze jedną szansę. Jako Admin też podkradałem skargi od UBT ale cóż ;D, wyszło jak wyszło a ja chcę pokazać i dać z siebie wszystko może chociaż przez tą jedną szansę. Teraz są nowi Admini i nie którzy mają z czymś problemy także chętnie też będę mógł pomóc bo z niektórymi Adminami są problemy. 

Jako Admin można też powiedzieć, że wykonywałem tak jakby pracę UnBan Teamu, przez co to mi się podobało, rozpisywałem skargi które były zatwierdzane przez właścicieli i zależy mi na randze UBTeamu ale jak widać, też nie ma miejsca więc nie ma jak podania napisać. 
Doświadczenie w adminowaniu:
- Kilkumiesięczny staż na serwerach AS, jak i na innej sieci serwerów. 
- Admin JB2: Kilka miesięcy [Rezygnacja]

- Admin JB: Kilka miesięcy [Rezygnacja, Degradacja :v]
Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata [2500h]
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Staram się być aktywny jak tylko mogę.
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) 
Najlepszy link GT 

https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Rastafari/137.74.7.15:30050/

Ninje: 

https://www.gametracker.com/player/[Ninje] młody rastafari/137.74.7.15:30050/

USA:

https://www.gametracker.com/player/[USA] Rastafari/137.74.7.15:30050/

Daje to łącznie 27k minut, a z dodatkowymi linkami GT mam ich 40k w zaokrągleniu.
Znajomość SM: 4
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Rastafari1995/
Mikrofon: Posiadam.

Mutacja głosu: Posiadam.
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak.

7 godzin temu, Rastafari napisał:

byłem dobrym Adminem ale przez mojego kija w dupie wyszło jak wyszło tak samo jak z błędem ze Steam'em

co, jestem dobrym adminem ale miałem kija w dupie to dostałem degradację XD rzeczywiście wybitny administrator tego serwera
- zachowujesz się jak 12latek
- robisz mem dnia na forum i po dniu już cisza 
-nie masz zbyt dużo inteligencji, żeby być administratorem jailbreaka, a potrzeba niewiele
nie

• WOW MEGA! 1

3 godziny temu, Drix napisał:

co, jestem dobrym adminem ale miałem kija w dupie to dostałem degradację XD rzeczywiście wybitny administrator tego serwera
- zachowujesz się jak 12latek
- robisz mem dnia na forum i po dniu już cisza 
-nie masz zbyt dużo inteligencji, żeby być administratorem jailbreaka, a potrzeba niewiele
nie

♥️
-zachowanie
-Za dużo szans
Na nie

Edytowane przez Kokonek
  • Smutne. 1

Starasz się dosyć mocno ale nie wiem czy na to zasługujesz 

-wiadomo o tym jaką masz psychike, ktoś cię wkurwi =mute na 720.

Podczas posiadania admina na jb dawałeś comsy za najmniejsze przewinienia 

Nie wiem która to szansa ale wg mnie powinna być to twoja ostatnia.

Okres próbny 

+Wiek

• Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności